Η UBERσε συνεργασία με τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, την Τετάρτη 20 Ιουλίου,έδωσε δροσερή καλοκαιρινή πνοή στην πόλη, στο απόγειο του καλοκαιριού,μοιράζοντας την πιο ιδιαίτερη και απολαυστική γεύση παγωτούμε το πάτημα μόνο ενός κουμπιού!

Ο pastrychef των Ζαχαροπλαστείων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, Νίκος Νερολαδάκης, ετοίμασε ειδικά για τους χρήστες της εφαρμογής UBER,την πιο UBER γεύση παγωτού του φετινού καλοκαιριού, τη «Μαύρη Βανίλια Μαδαγασκάρης»! Η ανταπόκριση από τους χρήστες ήταν πολύ μεγάλη και η ζήτηση ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη, ενώ κάποιοι είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά και να απολαύσουν το δημιούργημά του.

Ο κάθε χρήστης της εφαρμογής UBER, το μόνο που έπρεπε να κάνει για να απολαύσει δύο κυπελάκια παγωτό εντελώς δωρεάν, ήταν να μπει στην εφαρμογή και να πατήσει το κουμπί IceCream” που ήταν διαθέσιμο μόνο για εκείνη την ημέρα από τις 15:00 έως τις 18:00. Σε λίγα λεπτά, μια αντίκα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ή ένα αυτοκίνητο της UBER κατέφθανε στο σημείο παράδοσης, μοιράζοντάς του «Μαύρη Βανίλια Μαδαγασκάρης», το παγωτό με την πλούσια γεύση και την απαλή υφή, μια αποκλειστικότητα των Ζαχαροπλαστείων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ. Παράλληλα, στους τυχερούς χρήστες του UBERIceCream, μοιράστηκε από ένα UBERbag με δώρα από την UBER.

107_UberAthens (Large)

Πληροφορίες γιατο app της UBER, ώστε να είστε έτοιμοι για επόμενες εκπλήξεις:

1) Κατεβάστε το Uberapp στα αντίστοιχα appstores. Η εφαρμογή Uber είναι

διαθέσιμη για λειτουργικά

<https://itunes.apple.com/ca/app/uber/id368677368?mt=8> iOS,

<https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ubercab&hl=en> Android or

<http://www.windowsphone.com/en-ca/store/app/uber/b905a877-bd55-4ce7-a7aa-46

7cdc3a21f4>Windows

2) Δημιουργήστε το λογαριασμό σας εισάγοντας μια κάρτα σε ισχύ (χρεωστική,

πιστωτική ή προπληρωμένη) ή PayPal.

 

Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε βίντεο από την ενέργεια UBERIceCream:

https://www.facebook.com/ubergreece/videos/1360759347284855/