H Intracom Telecom ανέλαβε δύο έργα συνολικής αξίας 45 εκατ. δολαρίων, για την MTS Ρωσίας, το μεγαλύτερο πάροχο κινητής τηλεφωνίας της χώρας.

intracom-telecomH Intracom Telecom, μέλος της SITRONICS, ανακοίνωσε την ανάληψη δύο έργων συνολικής αξίας 45 εκατομμυρίων δολαρίων, για την προμήθεια ραδιοζεύξεων και πολυσημειακών συστημάτων ασύρματης μετάδοσης της Intracom Telecom, στην MTS Ρωσίας, το μεγαλύτερο πάροχο κινητής τηλεφωνίας της χώρας.


Η διάρκεια και των δύο συμβάσεων πλαίσιο έχει οριστεί στους 12 μήνες ενώ την ολοκληρωμένη υλοποίηση του έργου για τα πολυσημειακά συστήματα ασύρματης μετάδοσης (WiBAS) έχει αναλάβει η Intracom SVYAZ, θυγατρική της Intracom Telecom στη Ρωσία.


Ο κ. Α. Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Intracom Telecom δήλωσε: «Το νέο αυτό μεγάλο έργο που αναλάβαμε είναι ένα σημαντικό βήμα για την επιτυχημένη συνεργασία μας με έναv από τους σημαντικότερους παρόχους της Ρωσίας και παράλληλα ενδυναμώνει περαιτέρω τη θέση μας στην Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών».


H Intracom Telecom καινοτομεί στο χώρο της ασύρματης μετάδοσης για περισσότερα από 15 χρόνια έχοντας επιτυχώς αναπτύξει και υλοποιήσει σημειακά και πολυσημειακά συστήματα για ένα σημαντικό αριθμό παρόχων στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αμερική, την Ασία και την Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών. Η εταιρία εστιάζει στρατηγικά και επενδύει σημαντικά στην συνεχή εξέλιξη των ασύρματων προϊόντων της. Στην αυξανόμενη τάση για ευρυζωνικότητα και νέας γενιάς εξελιγμένα δίκτυα (IP Converged networks) η Intracom Telecom, σύμφωνα με τις τελευταίες προδιαγραφές, ενσωματώνει τεχνολογίες αιχμής με σκοπό να δημιουργήσει οικονομικά αποδοτικές ασύρματες λύσεις που να ανταποκρίνονται επιτυχώς στις νέες ανάγκες των πελατών της.