Η LG υπόσχεται μία αξέχαστη εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες και τους παρευρισκόμενους με δράσεις και εκπλήξεις.

Η LG Electronics Hellas, Χρυσός Χορηγός Ονομασίας του LG AegeanBall Festival, ανακοινώνει την έναρξη του 1ου LG AegeanBall Festival, του μεγαλύτερου ανοιχτού τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 με ανοιχτές συμμετοχές για άτομα ηλικίας από 10 έως 47 ετών και παρουσία μεγάλων αστέρων του ελληνικού μπάσκετ όπως ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Νίκος Ζήσης, ο Βασίλης Σπανούλης και ο Θοδωρής Παπαλουκάς.

lg aegeanball festival logo

Κατά τη διάρκεια του LG AegeanBall Festival, το οποίο θα διαρκέσει από σήμερα 13 Ιουλίου έως και τις 17 Ιουλίου, το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει τα τουρνουά των ομάδων που έχουν πραγματοποιήσει εγγραφή ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι που θα περιηγηθούν στους χώρους δράσης της LG, θα έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν τη δική τους “LG MiniMe” μινιατούρα ως αναμνηστικό της διοργάνωσης και να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία θέασης από τις νέες LG OLED 4Κ TVs, απολαμβάνοντας videos με υψηλή ευκρίνεια, απόλυτο μαύρο και τέλειο χρώμα.

Επιπλέον, μέσω των εντυπωσιακών LG Video Walls τα οποία είναι τοποθετημένα στην Πλατεία Μιαούλη, θα προβάλλονται στιγμιότυπα των τουρνουά και ενημερώσεις για τις δραστηριότητες που μπορούν να συμμετέχουν οι παρευρισκομένοι κατά τη διάρκεια της πενθήμερης αθλητικής γιορτής. Για κάθε μια εντυπωσιακή κατασκευή ψηφιακής σήμανσης, χρησιμοποιήθηκαν συνολικά 9 οθόνες επαγγελματικού τύπου της σειράς LG LV35Α των 47 ιντσών, οι οποίες τοποθετήθηκαν σε διάταξη 3×3.

60-62-TABLE-VISUAL-1

Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager, LG Electronics Hellas, δήλωσε για την έναρξη του LG AegeanBall Festival: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και περήφανοι που βρισκόμαστε στη Σύρο ως ο Χρυσός Χορηγός Ονομασίας του 1ου LG AegeanBall Festival. Η LG είναι εδώ για να διαδώσει το θετικό της μήνυμα, ‘Life Is Good, η Ζωή είναι Ωραία όταν συμμετέχεις’ και είμαστε έτοιμοι μέσα από τις δράσεις, τα προϊόντα και τις εκπλήξεις μας να προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία στους συμμετέχοντες και τους παρευρισκομένους».