Το κανάλι MTV Live HD, αλλά και το MTV Hits έρχονται πλέον στο πακέτο υπηρεσιών της Nova.

Η Nova και η Viacom Media Networks, παγκόσμιος κολοσσός στο χώρο των ΜΜΕ, διευρύνουν ακόμα περισσότερο τη συνεργασία τους με την ένταξη δύο ιδιαίτερα δημοφιλών ΜΤV καναλιών στη Nova. Πρόκειται για τα MTV Live HD και MTV Hits, τα οποία θα είναι διαθέσιμα σε όλους τους συνδρομητές Nova και Nova 3Play, από την Πέμπτη 7 Ιουλίου, στις θέσεις 606 και 607 του τηλεκοντρόλ τους.

Το MTV Live HD φέρνει την καλύτερη live μουσική από ολόκληρο τον κόσμο σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας. Μουσικά φεστιβάλ, διεθνή βραβεία, ηχογραφήσεις σε στούντιο, προσωπικές συνεντεύξεις και backstage υλικό από περιοδείες μεγάλων καλλιτεχνών είναι μόνο μερικά από αυτά που απαρτίζουν το πρόγραμμα του καναλιού, ενώ από την συχνότητά του παρελαύνουν διάσημα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής όπως, David Guetta, Ed Sheeran, Ellie Goulding, Jason Derulo, Justin Bieber, Nicki Minaj, One Direction, Rihanna, Sam Smith κ.α.

mtv hits

To ΜΤV Hits, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στον ελληνικό κοινό από την Nova και προβάλλει τα πιο μεγάλα hits της pop μουσικής. Τα πιο φρέσκα video clips από τα μεγαλύτερα και πιο καυτά ονόματα της εποχής, όπως Beyoncé, Katy Perry, Lady Gaga, Pharrell Williams, Miley Cyrus, Taylor Swift.