Σε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Super League, ο δ.σ. του ομίλου Forthnet, Παντελής Τζωρτζάκης, μίλησε για την επένδυση των 100 εκατ. ευρώ.

Ο διευθύνων σύμβουλος των εταιριών του ομίλου Forthnet, Παντελής Τζωρτζάκης.

Ο διευθύνων σύμβουλος των εταιριών του ομίλου Forthnet, Παντελής Τζωρτζάκης.

Ο όμιλος Forthnet (nova) είναι ο βασικός συνεργάτης της Super League στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων την τριετία 2009 -2012. Ο Όμιλος Forthnet, επιλέγοντας στρατηγικά να υποστηρίξει το ελληνικό ποδόσφαιρο και την πρωτοβουλία της Super League για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, πραγματοποίησε τη μεγαλύτερη οικονομική επένδυση στην ιστορία των τηλεοπτικών μεταδόσεων του ελληνικού ποδοσφαίρου, ύψους 105 εκατ. ευρώ.


Ο διευθύνων σύμβουλος των εταιριών του ομίλου Forthnet, Παντελής Τζωρτζάκης, δήλωσε στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου για την υπογραφή της συμφωνίας των τηλεοπτικών δικαιωμάτων 2009 – 2012 τα εξής:


«Η επένδυση στο ελληνικό ποδόσφαιρο αποτελεί για τον Όμιλο Forthnet στρατηγική απόφαση. Πιστεύουμε ακράδαντα στα οφέλη της κεντρικής διαχείρισης για όλους, και για τον λόγο αυτό, υποστηρίξαμε με συνέπεια την πρότασή μας προς τη Super League, από την αρχή.
Λάβαμε υπόψη μας τόσο την κρίσιμη χρηματοοικονομική περίοδο, όσο και την πίστη μας στη σημασία του ελληνικού ποδοσφαίρου και αποφασίσαμε να επενδύσουμε πάνω από 100 εκατ. ευρώ για να εξασφαλίσουμε στους συνδρομητές μας το φιλέτο των αθλητικών μεταδόσεων.
Με την κίνηση αυτή, γινόμαστε ο μεγαλύτερος χρηματοδότης της ανάπτυξης του ελληνικού ποδοσφαίρου και κατοχυρώνουμε την ηγετική θέση της nova στο χώρο της συνδρομητικής τηλεόρασης.
Η πρότασή μας στους Έλληνες φιλάθλους, βασίζεται κυρίως στη δυνατότητα της nova να παρέχει τηλεοπτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στο πλούσιο – αποκλειστικό τηλεοπτικό περιεχόμενό της.»