Διάκριση κέρδισαν τα ΑCS Smart Points στο πλαίσιο των φετινών βραβείων e-Bizz Awards 2016.

Το βραβείο «Logistic Solution of the Year» απέσπασε η ACS στα e-BIZZ Awards 2016, που έλαβαν χώρο στο 5ο Συνέδριο e-business & Social Media World 2016 στο Divani Caravel την Τετάρτη 29/6/16, με την Αργυρή Χορηγία της εταιρείας. Η διάκριση αφορά την πρωτοποριακή για τα Ελληνικά δεδομένα λύση των σημείων παραλαβής «ACS Smart Points», που διευκολύνουν τους παραλήπτες των ηλεκτρονικών αγορών.

ebizz acsΣυγκεκριμένα, τα νέα σημεία παραλαβής και παράδοσης αποστολών “ACS Smart Point” που βρίσκονται σε επιλεγμένα πρατήρια Shell προσφέρουν την πιο εύκολη και ευέλικτη λύση, για όσους πελάτες επιλέξουν να στείλουν ή να παραλάβουν την αποστολή τους από εκεί, λόγω της πολύ εύκολης πρόσβασης και του διευρυμένου ωραρίου εξυπηρέτησης (ανάλογα του σημείου, ακόμα και σε αργίες, Σαββατοκύριακα, 24 ώρες επί 7 ημέρες).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας στην ιστοσελίδα https://www.acscourier.net/el/-/acs-smart-points-se-prateria-shell?stop_mobile=yes ή στο τηλέφωνο Εξυπηρέτησης Πελατών ACS 210-8190000.