Υψηλό επίπεδο άνεσης και αισθητικής με τα νέα κλιματιστικά της LG σε ποικίλα κλασσικά ιστορικά ξενοδοχεία.

Τα ιστορικά ξενοδοχεία προσφέρουν μια διαφορετική εκδοχή της πολυτέλειας, η οποία, για να επιτευχθεί, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ιστορική αυθεντικότητά τους. Μία από τις πιο δύσκολες σύγχρονες ανέσεις που πρέπει να συμπεριληφθούν στα ιστορικά αυτά κτίρια, είναι οι μοντέρνες λύσεις κλιματισμού οι οποίες είναι απολύτως απαραίτητες για κάθε ξενοδοχείο το οποίο στοχεύει να προσφέρει στους επισκέπτες του ένα άνετο περιβάλλον διαμονής.

Η LG συμβάλλει σημαντικά στον εκσυγχρονισμό αυτών των ιστορικών τουριστικών μονάδων, με την προηγμένη τεχνολογία της στην παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας υψηλού επιπέδου. Με μακροχρόνια εμπειρία στον ξενοδοχειακό τομέα, η LG συνεργάστηκε με το ιστορικό ξενοδοχείο “Hilton Hampton Inn” (πρώην Chicago Motor Club), το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο Εθνικό Αρχείο Ιστορικών Τοποθεσιών, για την προμήθεια και εγκατάσταση ολοκληρωμένων συστημάτων ψύξης – θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης. Η συνδυαστική ξενοδοχειακή λύση LG Multi V IV και LG Hydrokit που πρότεινε η LG εξασφαλίζει ασυναγώνιστη εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων για τα δεδομένα της ξενοδοχειακής αγοράς.

Συγκεκριμένα, το ιστορικό ξενοδοχείο “Hilton Hampton Inn”, που βρίσκεται στο Σικάγο, επέλεξε ξενοδοχειακές ολοκληρωμένες λύσεις ψύξης – θέρμανσης LG Multi V IV VRF, οι οποίες διακρίνονται για την κορυφαία ενεργειακή τους απόδοση και τη σημαντική εξοικονόμηση κόστους λειτουργίας, σε συνδυασμό με εσωτερικές μονάδες τύπου κασέτας. Στο συγκεκριμένο έργο η εξοικονόμηση ενέργειας είναι ακόμα μεγαλύτερη καθώς τα προηγμένης τεχνολογίας συστήματα LG Multi V IV VRF επιτρέπουν κατά την καλοκαιρινή περίοδο στις εσωτερικές μονάδες κλιματισμού να λειτουργούν στη ψύξη, ενώ στις συνδεδεμένες εσωτερικές μονάδες Hydrokit να λειτουργούν στη θέρμανση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η θερμότητα που απορροφάται από τους χώρους όπου λειτουργούν μονάδες κλιματισμού στην ψύξη να μεταφέρεται (μέσω των μονάδων Hydrokit) στο ζεστό νερό χρήσης και να μην απορρίπτεται όπως στις συμβατικές μονάδες στο περιβάλλον. Η επιπρόσθετη εξοικονόμηση από αυτή τη λειτουργία μπορεί να ξεπεράσει το 20%.

lg clima hotels

Τα συστήματα LG Multi V IV VRF είναι εφοδιασμένα με μοναδική τεχνολογία ανάκτησης θερμότητας, ενώ προσφέρουν πιστοποιημένα κορυφαία ενεργειακή απόδοση και ταυτόχρονα βοηθούν στην εξοικονόμηση σημαντικού μέρους από το κόστος λειτουργίας των κλιματιστικών μονάδων. H LG φέρει ειδική πιστοποίηση ενεργειακής αποδοτικότητας από τον αναγνωρισμένο και έγκυρο Οργανισμό ‘Eurovent’ για τα προηγμένης τεχνολογίας κεντρικά συστήματα κλιματισμού Multi V. Σύμφωνα με την πιστοποίηση του Eurovent, οι μονάδες κλιματισμού VRF της LG πετυχαίνουν άριστες επιδόσεις, τόσο σε λειτουργία ψύξης, όσο και θέρμανσης. Με δυνατότητα σύνδεσης έως και 64 εσωτερικών μονάδων υψηλής απόδοσης και χαμηλού θορύβου, τα συστήματα Multi V αποτελούν την ιδανική επιλογή για μια πληθώρα διαφορετικών επαγγελματικών χώρων, συνδυάζοντας υψηλή απόδοση ενέργειας και κομψό σχεδιασμό.

Οι μονάδες Hydrokit της LG έρχονται να δώσουν αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα του υψηλού κόστους παραγωγής ζεστού νερού. Η λειτουργία τους είναι φιλική προς το περιβάλλον, καθώς βασίζεται στον ατμοσφαιρικό αέρα και την ηλεκτρική ενέργεια, και όχι σε συμβατικές πηγές ενέργειας, όπως το πετρέλαιο ή το φυσικό αέριο. Έτσι, η μείωση στο κόστος λειτουργίας, σε σχέση με ένα παραδοσιακό σύστημα, μπορεί να φτάσει μέχρι και 50%. Η τοποθέτησή τους μπορεί να γίνει σε νέες ή σε υπάρχουσες κτιριακές εγκαταστάσεις, και η λειτουργία τους είναι 100% συμβατή με μονάδες Fan Coil, καλοριφέρ, συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης, ηλιακά πάνελ και boiler.

Η επιτυχής εγκατάσταση των ολοκληρωμένων λύσεων ψύξης – θέρμανσης LG Multi V IV VRF στο ξενοδοχείο “Hilton Hampton Inn”, απέδειξε ότι τα ιστορικά ξενοδοχεία μπορούν να ξεπεράσουν προβλήματα που κάποτε θεωρούνταν απροσπέλαστα, φέρνοντάς τα στα πρότυπα των σύγχρονων πεντάστερων ξενοδοχείων. Με τον επιτυχή συνδυασμό της σύγχρονης άνεσης και ευκολίας με την πλούσια πολιτιστική παράδοση, και άλλα ιστορικά ξενοδοχεία μπορούν να απευθυνθούν σε πελάτες που αναζητούν τη πολυτέλεια. Η νέα επιτυχημένη συνεργασία με το “Hilton Hampton Inn”, επιβεβαιώνει την αξιοπιστία των προϊόντων, την τεχνογνωσία αλλά και το υψηλό επίπεδο λύσεων και υπηρεσιών που παρέχει η LG.