Η βιντεοκάμερα SMX-F34 της Samsung βραβεύτηκε ως η «Καλύτερη Entry Level βιντεοκάμερα για το 2009» στα βραβεία TIPA 2009.

Samsung SMX-F34

Samsung SMX-F34

Με το βραβείο TIPA 2009 τιμήθηκε η  Samsung για τη βιντεοκάμερα SMX-F34. Η συμβατή με το YouTubeTM SMX-F34 διακρίθηκε ως η «Καλύτερη Entry Level βιντεοκάμερα για το 2009». Τα βραβεία TIPA απονέμονται από την Technical Image Press Association και σηματοδοτούν τα καλύτερα προϊόντα ψηφιακής απεικόνισης της χρονιάς.


Η νέα βιντεοκάμερα της Samsung διαθέτει αξιόπιστο φακό Schneider, αισθητήρα CCD υψηλής απόδοσης που προσφέρει ανάλυση 720×480, καθώς και ενσωματωμένη μνήμη flash 16GB. Επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών με ανάλυση 800×600, ενώ το πρωτοποριακό 42x Intelli-Zoom, δινει στους χρήστες τη δυνατότητα να ξεπεράσουν το οπτικό zoom 34x μιας συμβατικής κάμερας, χωρίς να θυσιάσουν την ποιότητα της εικόνας.


Η SMX-F34 έρχεται να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της SC- MX20, ενσωματώνοντας ακόμη περισσότερα προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως η αυξημένη διάρκεια μπαταρίας (έως και τρεις ώρες), η θέση έγγραφης Web & Mobile, που επιτρέπει στους χρήστες να βιντεοσκοπούν στο format και την ανάλυση που απαιτεί το You Tube TM, με μεγαλύτερη ταχύτητα φόρτωσης στο διαδίκτυο και η συμπίεση Η.264, που προσφέρει δυνατότητα εγγραφής έως και οκτώ ώρες βίντεο.

Η SMX-F34 διατίθεται από το δίκτυο διανομής της εταιρίας Fourlis Trade.