H Intrasoft με νέα e-Customs προϊόντα στο συνέδριο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τελωνείων, WCO.

Τη δέσμευση της στο τελωνειακό εκσυγχρονισμό της Αφρικής καθώς και σε παγκόσμιο επίπεδο τόνισε η INTRASOFT International στο φετινό IT συνέδριο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τελωνείων (WCO) στο Ντακάρ της Σενεγάλης στις αρχές Ιουνίου, το οποίο προσέλκυσε μεγάλο μέρος της διεθνούς κοινότητας εμπορίου και τελωνείων (οργανισμούς, εταιρείες, ομάδες χρηματοδότησης).

Η νέα γενιά Trade Facilitation προϊόντων της INTRASOFT (Customs Declaration Management System και πλατφόρμες Single Window), σε συνδυασμό με την αποδεδειγμένη ικανότητά της εταιρείας να βοηθήσει τις χώρες στην χαρτογράφηση έργων εκσυγχρονισμού τους, αποτέλεσαν τον πυρήνα της παρουσίας της στο συνέδριο.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο πώς αυτές οι νέες προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο της INTRASOFT μπορούν να προσθέσουν αξία στην διαδικασία ανάπτυξης και αναβάθμισης υποδομών στην Αφρική αλλά και αλλού. Ο διπλός ρόλος της INTRASOFT ως σύμβουλος και πάροχος λύσεων μπορεί να υποστηρίξει τις Τελωνειακές Διοικήσεις των αφρικανικών χωρών ώστε να εκπονήσουν Trade Facilitation έργα με τον πιο αποτελεσματικό και αποδοτικό τρόπο.

Ο συνδυασμός εμπειρογνωμοσύνης στον τομέα των τελωνειακών συστημάτων και σημαντικής εμπειρίας στον τομέα της περιφερειακής παροχής λύσεων στην Ευρώπη και την Ασία ήταν πλήρως ευθυγραμμισμένος με τη θεματική του φετινού συνεδρίου «ΨΗΦΙΑΚΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ -. Επιτάχυνση στη Συνδεσιμότητα & Γεφυροποίηση του Χάσματος»

Με επιτυχή 20ετή πορεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η INTRASOFT είναι σε μοναδική θέση να αντιμετωπίσει την ανάγκη για ταχύτερη υλοποίηση, παρέχοντας συγχρόνως στις χώρες τον βέλτιστο συνδυασμό τεχνολογιών αιχμής από τους πιο αξιόπιστους προμηθευτές. Η δύναμη της εταιρείας στην διαμόρφωση λύσεων για την υποστήριξη διασυνοριακών διαλειτουργιών έγινε δεκτή ιδιαίτερα θετικά κατά τη διάρκεια της ομιλίας του κ. Παναγιώτη Μενουδάκη, επικεφαλής του Τμήματος Pre-Sales & Solutions Management, Customs & Trade, INTRASOFT International.

«Η εμπιστοσύνη των πελατών μας στις δεξιότητες και τις ικανότητες της INTRASOFT είναι το μεγαλύτερο όπλο μας καθώς υλοποιούμε την παγκόσμια στρατηγική επέκτασής μας στην Τελωνειακή αγορά. Ένας ήδη αναγνωρισμένος παγκόσμιος παίκτης, η INTRASOFT υπογράμμισε το σημαντικό της ρόλο στο φετινό συνέδριο του WCO και απέδειξε έμπρακτα τη δέσμευσή της στη συνεχή εξέλιξη του πλούσιου χαρτοφυλακίου προϊόντων και λύσεων που παρέχει», δήλωσε ο Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος, INTRASOFT International.