Ο πρώτος διαγωνισμός ελληνικού προϊόντος στο Youtube, είναι γεγονός. «My Trooth» από τα Amita frooties, τη Momentum και την MRM Athens.

amita_youtubeΤα Amita frooties, φιλοξενούνται εδώ και λίγο καιρό στο Youtube, την μεγαλύτερη διαδικτυακή πλατφόρμα ανταλλαγής video. Ο διαγωνισμός «φτιάξε το δικό σου βίντεο» των Amita frooties, δημιουργήθηκε από τη Momentum Athens και την MRM Athens και προσκαλεί όλους όσους έχουν ταλέντο στην σκηνοθεσία να «ανεβάσουν» τη δική τους αλήθεια στο διαδίκτυο.


Με πηγή έμπνευσης την τρέχουσα καμπάνια των Amita frooties αλλά και από την καθημερινότητα τους θα πρέπει να δημιουργήσουν τις δικές τους αλήθειες στο επίσημο κανάλι των Amita frooties στο Youtube.


( http://www.youtube.com/amitafrooties ).


Οι επίδοξοι σκηνοθέτες και πρωταγωνιστές θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν όλη τη φαντασία και δημιουργικότητα τους και να ακολουθήσουν τις οδηγίες που θα βρουν στο www.amitafrooties.gr :


Φυσικά τους νικητές του διαγωνισμού περιμένουν πλούσια δώρα. Ενα ταξίδι για δύο στο Μαρόκο, home cinemas και videocameras. Ο διαγωνισμός θα υποστηρίζεται αποκλειστικά από το διαδίκτυο και από αντίστοιχες ενέργειες που συντονίζει η MRM Athens, όπως δημιουργία banners για web campaign, ειδικό group στο Youtube, καμπάνια adwords και το επίσημο group των Amita frooties στο Facebook, Άλαν Ντάλον (ένα group για αυτούς που άλλα λένε κι άλλα εννοούν).