Tο game Dragon Ball Xenoverse 2 θα κυκλοφορήσει για PlayStation4, Xbox One και PC Digital.

Προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον χειμώνα του 2016, το DRAGON BALL XENOVERSE 2 θα βρίσκεται στην αγορά την κατάλληλη στιγμή για να γιορτάσει την επέτειο των 30 χρόνων του Dragon Ball brand. Βασισμένο στην τεράστια επιτυχία του πρώτου παιχνιδιού, το XENOVERSE 2 θα είναι ένα παιχνίδι Action-Fighting με στοιχεία MMO και RPG που θα επιτρέπουν την εξέλιξη των χαρακτήρων και την εξερεύνηση ενός τεράστιου Dragon Ball σύμπαντος.

Καθώς η ροή της ιστορίας δέχεται επίθεση και αλλοιώνεται από σατανικούς εισβολείς, οι παίκτες θα πρέπει να γίνουν Φρουροί του Χρόνου προκειμένου να προστατέψουν το Παρελθόν και το Μέλλον του κόσμου του Dragon Ball. Νέοι πανίσχυροι εχθροί προερχόμενοι από τις ταινίες Dragon Ball (όπως ο Slug), θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν να πετύχουν τη σατανική τους αποστολή.

dragonball 2

Για να τους πολεμήσουν, οι Φρουροί του Χρόνου θα συγκεντρωθούν σε μια τεράστια πόλη, εφτά φορές μεγαλύτερη από το “Toki Toki City” από το προηγούμενο παιχνίδι. Η νέα πόλη ονομάζεται Conton City και θα αποτελεί το κεντρικό hub για όλους τους παίκτες: αποστολές, σχολεία, μάχες, μαγαζιά κ.α. Εκτός από την τεράστια αυτή πόλη, που θα επιτρέπει σε μέχρι 300 παίκτες να παίζουν ταυτόχρονα, η BANDAI NAMCO Entertainment και η DIMPS εισάγουν νέα χαρακτηριστικά συμπεριλαμβανομένου πως κάθε playable φυλή θα έχει διαφορετικά rewards για τις αποστολές της!

Τέλος, οι game developers επιβεβαίωσαν πως το παιχνίδι θα διαθέτει local versus mode με αρκετά είδη περιβάλλοντος και πως το DRAGON BALL XENOVERSE 2 θα τρέχει στα 60 fps σε όλες τις κονσόλες κάτι που θα επιτρέψει πιο ομαλούς και με εντυπωσιακά animation αγώνες!