Το χρηματοδοτικό πρόγραμμα για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, Cisco Capital, θα ανακοινώνει η Cisco στις 29/4 στις 14:00, στο πλαίσιο της Cisco Expo.

CiscoExpo2009To πρόγραμμα Cisco Capital έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αποκτήσουν τον εξοπλισμό που χρειάζονται ώστε να παραμείνουν ανταγωνιστικές, ακόμα και σε περιόδους μειωμένου προϋπολογισμού. Με το Cisco Capital οι επιχειρήσεις αποκτούν το hardware, το software και τις υπηρεσίες που χρειάζονται εύκολα και απλά, αποφεύγοντας τις μεγάλες επενδύσεις σε μετρητά, διατηρώντας το κεφάλαιό τους και κατανέμοντας το κόστος σε δόσεις, στα λειτουργικά τους έξοδα.


Περισσότερες πληροφορίες για το Cisco Capital είναι διαθέσιμες στο www.cisco.com/go/ciscocapital


Το καινοτόμο χρηματοδοτικό πρόγραμμα Cisco Capital, που ήδη εφαρμόζεται με επιτυχία σε πολλές χώρες στον κόσμο, είναι τώρα διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά. Η επίσημη ανακοίνωση του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί από τον Rafael Chacon, Regional Leasing Manager της Cisco, την Τετάρτη, 29 Απριλίου, στις 14:00, στη Cisco Expo 2009.


Η Cisco Expo 2009 λαμβάνει χώρα στις 28 και 29 Απριλίου στο «ΘΕΑΤΡΟΝ», Κέντρο Πολιτισμού ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, Πειραιώς 254, και υποστηρίζεται από τις εταιρείες:


*         Χορηγοί Platinum: OTE, SAP

*         Χορηγοί Gold: Algosystems, APC, Byte, EMC, General Data Business, Hewlett-Packard, Mobile Technology, Oracle, Orange Business Services, OTE Globe, Space Hellas, Ubiqube, Uni Systems, Wind Tellas

*         Χορηγοί Silver: Cosmos BS, CyberStream, eNET Solutions-Logicom, F-SYS, Hellenic American Union, LAMDA Hellix, ΠΛΑΙΣΙΟ, Prisma

*         Χορηγοί Bronze: ΕΔΕΑ, E-Shop, ICTC, I-Learn, ΜΑΡΑΚ Ηλεκτρονική, OTE Academy, Performance Technologies

*         Χορηγοί Επικοινωνίας / Ηλεκτρονικά Μέσα: MEGA, Adslgr.Com, Best Radio, Capital.Gr, DTE, Pathfinder

*         Χορηγοί Επικοινωνίας / Έντυπα Μέσα: Channel Partner, Χρήμα, Ελεύθερος Τύπος, IT Security, Κεφάλαιο, New Economy Observer, NetFax, Netweek, PC World, SmartPress

*         Χορηγός Expo Bag: OTE

*         Χορηγός RFID: Mobile Technology

*         Xορηγός Laptop: ΠΛΑΙΣΙΟ


H Cisco Expo 2009 διεξάγεται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών και της Ψηφιακής Ελλάδας και με την Υποστήριξη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) και της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών (ΟΕΣΥΝΕ).