Πέντε καίριες λύσεις για τη μείωση των λειτουργικών εξόδων και την αύξηση της παραγωγικότητας παρουσιάζει η Uni Systems στη Cisco Expo 2009.

unisystemsΠέντε καίριες λύσεις τηλεπικοινωνιακών υποδομών παρουσιάζει η Uni Systems στις Ελληνικές επιχειρήσεις στη Cisco Expo 2009, προκειμένου να επιτύχουν κρίσιμους εταιρικούς στόχους για μείωση των λειτουργικών εξόδων, περιορισμό της κατανάλωσης ενέργειας (Green IT) και αύξηση της παραγωγικότητας. Παρόλο που η διεθνής οικονομική συγκυρία δεν ευνοεί σημαντικές επενδύσεις σε τεχνολογίες ICT, σύμφωνα με τους διεθνείς αναλυτές, οι επιχειρήσεις που θα επικεντρωθούν στην ενοποίηση των υποδομών τους και τη βελτιστοποίηση του τρόπου λειτουργίας τους, υλοποιώντας λύσεις όπως αυτές που προτείνει η Uni Systems, θα αποκτήσουν σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.


Οι προτεινόμενες λύσεις αξιοποιούν τις τεχνολογίες Unified Communications, Cisco Integrated Services Routers, Application acceleration, Data Center Virtualization και Managed Services της Cisco Systems και συνοδεύονται από ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανάλυσης, σχεδιασμού και υλοποίησης που παρέχονται από τη Uni Systems.


Η Uni Systems, 100% θυγατρική της Info-Quest, συνεργάζεται στρατηγικά με τη Cisco Systems και κατέχει τις πιστοποιήσεις Cisco Silver Partner, Cisco Specialization Advanced Unified Communications, Advanced Security & ATP (Advanced Technology Partner) σε IOS-XR.


Η παρουσίαση της εταιρείας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Απριλίου και ώρα 12:00, στο νέο χώρο της Cisco Expo 2009, Στο Κέντρο Πολιτισμού ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ «ΘΕΑΤΡΟΝ».