«Το επόμενο μεγάλο βήμα στις εκτυπωτικές λύσεις» παρουσίασε η Samsung κατά τη διάρκεια του ευρωπαϊκού συνεδρίου εκτυπωτών για συνεργάτες της.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, η εταιρεία παρουσίασε επίσης την στρατηγική της, όπως και πληροφορίες για τις τάσεις στις εκτυπωτικές λύσεις παγκοσμίως, τονίζοντας τις σημαντικές εξελίξεις που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων δώδεκα μηνών. Επίσης, παρουσιάστηκε το πλήρες προϊοντικό χαρτοφυλάκιο λύσεων έξυπνης εκτύπωσης και hardware της Samsung, καθώς και το πρόγραμμα της εταιρείας “Channel Managed Print Services (MPS) + Plus”.

Ανάμεσα στις σημαντικές επιτυχίες αυτής της χρονιάς περιλαμβάνονται η ανακοίνωση της έναρξης του προγράμματος “Samsung Channel MPS Print+”, το οποίο παρέχει απλές, αυτοματοποιημένες εκτυπωτικές λύσεις με χαμηλό κόστος για κάθε συνεργάτη της Samsung, καθώς και η απονομή του βραβείου “Range of the Year” από την Buyers Laboratory Inc. για την ηγετική σειρά εκτυπωτικών προϊόντων της εταιρείας. Σημαντική αύξηση των πωλήσεων σημείωσε και η σειρά MX7 Α3.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, η Samsung παρουσίασε πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πραγματικές περιπτώσεις από τον πελάτη οι καινοτόμες εκτυπωτικές της λύσεις, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος MPS, της υπηρεσίας Remote Call (μια επί πληρωμή εφαρμογή, η οποία είναι σχεδιασμένη, ώστε να ελαχιστοποιεί τις επισκέψεις για επισκευές), του συστήματος Samsung Smart Printer Diagnostic, καθώς και των mobile εκτυπωτικών λύσεων.

Το πρόγραμμα “Samsung Channel MPS Print+”, που ανακοινώθηκε πρόσφατα, τράβηξε την προσοχή, καθώς αναμένεται να επιτρέψει στους συνεργάτες της Samsung να δημιουργήσουν πρόσθετες πηγές εσόδων και να διαχειριστούν τις MPS εκτυπωτικές λύσεις πιο αποτελεσματικά.

«Επιδίωξή μας είναι να φέρουμε την καινοτομία στην ευρωπαϊκή αγορά μέσω της μοναδικής ικανότητά μας να δημιουργούμε λύσεις, που ενσωματώνουν πολυλειτουργικές συσκευές για ένα έξυπνο εργασιακό περιβάλλον», δήλωσε ο David SW Song, Senior Vice President του τμήματος Printing Solutions Business της Samsung Electronics. «Η Samsung θα συνεχίσει να επεκτείνει το μερίδιό της στη Β2Β αγορά εκτυπωτικών λύσεων μέσα από συνεργασίες με ηγέτες του κλάδου και εταίρους με στόχο να δημιουργήσει ένα νέο οικοσύστημα εκτυπωτικών λύσεων».

Το πρόγραμμα “Samsung Channel MPS Print+” θα είναι διαθέσιμο αυτόν τον μήνα στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο Βέλγιο και εντός του δευτέρου εξαμήνου της χρονιάς θα διατεθεί και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.