Από τις 27 Ιουνίου ως και 10 Ιουλίου, το κορυφαίο τουρνουά τένις στον κόσμο θα προβάλλεται στα κανάλια Novasports.

Το κορυφαίο τουρνουά τένις Wimbledon είναι μόνο στα κανάλια Novasports! Από τη Δευτέρα 27 Ιουνίου έως και την Κυριακή 10 Ιουλίου, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση, τις σπουδαίες μονομαχίες στα κορτ της Αγγλίας. Όλα τα μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου τένις θα προσφέρουν την μοναδική εμπειρία του παλαιότερου και δημοφιλέστερου τουρνουά στον κόσμο μέσα από τρία κανάλια αφιερωμένα από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ στους συναρπαστικούς αγώνες του Wimbledon.

Συγκεκριμένα, η αυλαία του φετινού 130ου Wimbledon ανοίγει τη Δευτέρα 27 Ιουνίου με τα Novasports 1 και Novasports 1 HD να προβάλλουν όλους τους αγώνες του Court 1, τα Novasports 2 και Novasports 2 HD να προβάλλουν όλους τους αγώνες του Centre Court (κεντρικό γήπεδο), ενώ στο Novasports 3 θα μεταδίδονται αγώνες από επιλεγμένα γήπεδα. Από την Πέμπτη 7 Ιουλίου η οι αγώνες του Centre Court μεταφέρονται στα Novasports 1 και Novasports 1 HD με την ημιτελική και τελική φάση της διοργάνωσης. Τέλος, κάθε βράδυ στις 23:30, αμέσως μετά το τέλος της αγωνιστικής ημέρας θα προβάλλονται τα εκτενή στιγμιότυπα των αγώνων απευθείας στο Novasports 24 HD. Όλοι οι αγώνες θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.

Οι λάτρεις του τένις, θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στο κλίμα του κορυφαίου τουρνουά, μέσα από τα αφιερώματα και την προβολή παλαιότερων αγώνων της διοργάνωσης. Έτσι, από τη Δευτέρα 20 Ιουνίου έως και την Κυριακή 26 Ιουνίου από τις 17:00-22:00 καθημερινά στο Novasports 3 και στο Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova), καθώς και κάθε βράδυ τις ίδιες ημέρες στις 22:00 στα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα θυμηθούν αξέχαστες στιγμές από το πλούσιο αρχείο του Wimbledon.

Δείτε στιγμιότυπα αγώνων και δηλώσεις πρωταγωνιστών από το τουρνουά τένις Wimbledon στο http://www.novasports.gr/tennis/wimbledon