30 Sony Xperia smartphones και 500 ακουστικά περιμένουν τους εγγεγραμμένους στην υπηρεσία Nova e-bill.

Με το Forthnet/Nova e-bill, κάθε συνδρομητής Forthnet/Nova μπαίνει αυτόματα στη Μεγάλη Κλήρωση για 30 συσκευές Sony Xperia και 500 ακουστικά. Πιο αναλυτικά, η ενέργεια θα διαρκέσει 5 εβδομάδες και κάθε εβδομάδα ένας τυχερός θα κερδίσει ένα Sony Xperia Μ5, πέντε τυχεροί θα κερδίσουν κάθε εβδομάδα 5 Sony Xperia M4 Aqua και 100 τυχεροί θα κερδίσουν δυναμικά ακουστικά, για να μιλούν, να ακούν και να διασκεδάζουν απερίσπαστα όπου κι αν βρίσκονται.

Οι χρήστες της υπηρεσίας e-bill μπορούν με εύκολο, γρήγορο και ασφαλή τρόπο, να έχουν άμεση πρόσβαση στους λογαριασμούς τους κάθε στιγμή και να απολαμβάνουν καθημερινά πλεονεκτήματα. Συγκεκριμένα, μέσα από το Forthnet/Nova e-bill, οι συνδρομητές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλους τους λογαριασμούς ανά πάσα στιγμή, να ενημερώνονται άμεσα με sms και email για την έκδοση του λογαριασμού, να πληρώνουν ηλεκτρονικά όπου κι αν βρίσκονται, κερδίζοντας προσωπικό χρόνο και φυσικά προστατεύοντας το περιβάλλον.

Η ενεργοποίηση του e-bill πραγματοποιείται μέσα από το Μy Account (https://myaccount.nova.gr/ και https://myaccount.forthnet.gr/), αλλά και στα Καταστήματα Forthnet.