Η Intertech εγκαινίασε τη συνεργασία της με την Κωτσόβολος στο κομμάτι των Laser εκτυπωτών/ πολυμηχανημάτων Ricoh. Η συνεργασία αφορά τόσο B/W, όσο και colour μοντέλα για έγχρωμη εκτύπωση, τα οποία θα διατίθενται στο ευρύ δίκτυο των καταστημάτων της αλυσίδας στην Ελλάδα.
Επιχειρήσεις και καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια ολοκληρωμένη γκάμα καινοτόμων λύσεων Ricoh για οικιακή και επαγγελματική χρήση.
Η συνεργασία μεταξύ Intertech και της Κωτσόβολος επιβεβαιώνει την αφοσίωση των δύο εταιρειών να επενδύουν σε καινοτόμες λύσεις για τις διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών. Από την πλευρά της, η Intertech διευρύνει στρατηγικά το δίκτυο των μεταπωλητών της, αναπτύσσοντας τη διαθεσιμότητα των προϊόντων Ricoh. Η αλυσίδα Κωτσόβολος εμπλουτίζει το portfolio της με εύχρηστα και αξιόπιστα προϊόντα, πιστή στο πελατοκεντρικό της όραμα να βρίσκεται δίπλα στον πελάτη προσφέροντας του περισσότερες τεχνολογικές λύσεις κάθε στιγμή.

Ricoh Reveil
Mε αφορμή την έναρξη της συνεργασίας, η κυρία Μαρία Λουίζα Βαφειαδάκη, Marketing Manager της Intertech δήλωσε: «H Κωτσόβολος αποτελεί την Νο1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών και πρωτοποριακό trendsetter τόσο σε εθνικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τα εγκαίνια αυτής της σύμπραξης, καθώς στο printing κομμάτι, ενισχύεται η δυναμική του brand Ricoh και οι αξιόπιστοι εκτυπωτές/πολυμηχανήματα είναι άμεσα προσβάσιμοι για να καλύψουν τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών χρηστών/επιχειρήσεων».