Ο όμιλος Forthnet (nova) είναι ο βασικός συνεργάτης της Super League στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων την τριετία 2009 -2012.

forthnetΓια την επόμενη τριετία, το «φιλέτο» των αθλητικών μεταδόσεων της χώρας μας, βρίσκεται στην αποκλειστική διάθεση των συνδρομητών nova, που θα απολαμβάνουν θέαμα και συγκινήσεις με άρτια τηλεοπτική κάλυψη, σε όλη την Ελλάδα.


Ο Όμιλος Forthnet, επιλέγοντας στρατηγικά να υποστηρίξει το ελληνικό ποδόσφαιρο και την πρωτοβουλία της Super League για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, πραγματοποίησε τη μεγαλύτερη οικονομική επένδυση στην ιστορία των τηλεοπτικών μεταδόσεων του ελληνικού ποδοσφαίρου, ύψους 105 εκατ. ευρώ.


Με την επένδυση αυτή και αποτελώντας ουσιαστικά τον κυριότερο χρηματοδότη της ανάπτυξης του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Όμιλος Forthnet, εξασφαλίζει για τους συνδρομητές της nova, την αποκλειστική μετάδοση των αγώνων 14 ομάδων της Super League, για την τριετία 2009-2012.


Συγκεκριμένα, η nova σε κάθε κανονική περίοδο της διοργάνωσης, θα προβάλλει περισσότερους από 160 αγώνες σε αποκλειστική μετάδοση, δηλαδή τουλάχιστον 5 αγώνες ζωντανά σε κάθε αγωνιστική. Πρόκειται για όλους τους αγώνες του Σαββάτου και της Κυριακής, πλην ενός του Σαββάτου αυτού της 4ης επιλογής. Η προβολή των στιγμιότυπων όλων των αγώνων θα γίνεται μέσα από ειδικές εκπομπές, πριν την έναρξη και μετά την λήξη αυτών.


Πρόκειται για το πλέον ολοκληρωμένο αθλητικό περιεχόμενο, που ισχυροποιεί το ρόλο της nova, της πρώτης ψηφιακής, δορυφορικής, τηλεοπτικής πλατφόρμας της χώρα μας. Περισσότεροι από 500 αγώνες κατ΄αποκλειστικότητα στην τριετία, θα προσφέρουν θέαμα και συγκίνηση με υψηλή ποιότητα εικόνας, σε όλους τους φιλάθλους, σε όλη τη  χώρα.