Από Δευτέρα 27/4 έως και Τετάρτη 29/4 θα παρέχεται έκπτωση 20% για αγορά κουζίνας, ενεργειακής κλάσης Α, παραλαμβάνοντας την παλιά συσκευή για ανακύκλωση.

expertΗ EXPERT μετά από την επιτυχημένη ενέργεια ανακύκλωσης πλυντηρίων ρούχων, συνεχίζει την δράση της για την ανακύκλωση με την επιδότηση αυτή τη φορά στην αγορά ηλεκτρικών κουζινών. Από τη Δευτέρα 27 Απριλίου έως και την Τετάρτη 29 Απριλίου θα παρέχεται έκπτωση ύψους 20% για αγορά κουζίνας, ενεργειακής κλάσης Α, παραλαμβάνοντας την παλιά συσκευή προς ανακύκλωση.


Η ειδική προώθηση της EXPERT θα ισχύσει για ένα τριήμερο αποκλειστικά για την κατηγορία των κουζινών. Η ενέργεια της EXPERT αποτελεί συνέχεια των ειδικών προωθήσεων για την επιδότηση της ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών που εφαρμόζει η εταιρία και σκοπός της είναι να ακολουθήσουν και επόμενες.


Η EXPERT μέσα από αυτή την ενέργεια, δίνει συγκεκριμένο ποσοστό έκπτωσης, χωρίς ψιλά γράμματα και εξαιρέσεις, και ξεκαθαρίζει το τοπίο της ανακύκλωσης στο χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.


Δεν είναι η πρώτη φορά που η EXPERT αναλαμβάνει μια παρόμοια πρωτοβουλία. Έχει αποδείξει και στο παρελθόν την περιβαλλοντικής της ευαισθησία και την οικολογική της δράση, αλλάζοντας τις σακούλες συσκευασίας των προϊόντων της, με φωτο-βιοδιασπώμενες, και τοποθετώντας ειδικούς κλάδους ανακύκλωσης σε όλα τα καταστήματά της για τη συλλογή ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών και μπαταριών.