Εκπρόσωποι της Δημόσιας Διοίκησης, φορέων και οργανισμών, καθώς και ανεξάρτητοι αναλυτές θα συμμετάσχουν στα πάνελ της Cisco Expo 2009.

CiscoExpo2009Πολλοί και διακεκριμένοι ομιλητές τιμούν και φέτος με την παρουσία τους τη Cisco Expo, που θα λάβει χώρα στις 28 και 29 Απριλίου στο «ΘΕΑΤΡΟΝ», Κέντρο Πολιτισμού ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, Πειραιώς 254.

Οι σημαντικοί ομιλητές θα αναφερθούν επισταμένως στην οικονομική κρίση, στη στρατηγική προσέγγιση της Πολιτείας για την αντιμετώπισή της, αλλά και στα μέτρα που μπορούν να λάβουν οι επιχειρήσεις προκειμένου να αντεπεξέλθουν στη χρονική αυτή περίοδο.


Μεταξύ των ομιλητών των πάνελ της Τετάρτης, 29 Απριλίου, είναι η Έλλη Παγουρτζή, από το ΠΑΡΑΤΗΡΗΡΙΟ για την ΚτΠ, ο Κωνσταντίνος Δούκας, από την Κοινωνία της Πληροφορίας, ο Νίκος Σαμπάνης από τη Forrester, o Κυριάκος Σαμπατακάκης από την Accenture, ο Peter Gruetter της Cisco, o Δημήτρης Τσίγκος ως εκπρόσωπος της ΟΕΣΥΝΕ και της Ένωσης Πληροφορικών Ελλάδος, κ.α.


Τη Cisco Expo 2009 θα τιμήσει με την παρουσία του ο υφυπουργός Μεταφορών & Επικοινωνιών κ. Μιχάλης Μπεκίρης, ο οποίος θα απευθύνει εναρκτήριο χαιρετισμό την Τρίτη, 28 Απριλίου, στις 9:30 π.μ.


Η Cisco Expo 2009 υποστηρίζεται από τις εταιρείες:


*         Χορηγοί Platinum: OTE, SAP

*         Χορηγοί Gold: Algosystems, APC, Byte, EMC, General Data Business, Hewlett-Packard, Mobile Technology, Oracle, Orange Business Services, Space Hellas, Ubiqube, Uni Systems

*         Χορηγοί Silver: Cosmos BS, CyberStream, eNET Solutions-Logicom, F-SYS, Hellenic American Union, LAMDA Hellix, ΠΛΑΙΣΙΟ, Prisma

*         Χορηγοί Bronze: ΕΔΕΑ, E-Shop, ICTC, I-Learn, ΜΑΡΑΚ Ηλεκτρονική, OTE Academy, Performance Technologies

*         Χορηγοί Επικοινωνίας / Ηλεκτρονικά Μέσα: MEGA, Adslgr.Com, Best Radio, Capital.Gr, DTE, Pathfinder

*         Χορηγοί Επικοινωνίας / Έντυπα Μέσα: Channel Partner, Χρήμα, Ελεύθερος Τύπος, IT Security, Κεφάλαιο, New Economy Observer, NetFax, Netweek, PC World, SmartPress

*         Χορηγός Expo Bag: OTE

*         Χορηγός RFID: Mobile Technology

*         Xορηγός Laptop: ΠΛΑΙΣΙΟ


H Cisco Expo 2009 διεξάγεται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών και της Ψηφιακής Ελλάδας και με την Υποστήριξη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) και της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών (ΟΕΣΥΝΕ).