Νέα συστήματα multimedia & πλοήγησης αυτοκινήτου με όλες τις τελευταίες in-car τεχνολογίες παρουσιάζει για το 2016 η Pioneer.

Η Intersys A.E., επίσημη αντιπρόσωπος της Pioneer στην Ελλάδα, παρουσιάζει την νέα γενιά συστημάτων infotainment για το αυτοκίνητο στη σειρά multimedia οθονών AVH, με τρία μοντέλα 2-DIN (AVH-X2800BT, AVH-X5800DAB, AVH-X8800BT) και ένα μοντέλο 1-DIN (AVH-X7800BT), καθώς και τρία μοντέλα στη σειρά NavGate τα οποία διαθέτουν ενσωματωμένη λειτουργία πλοήγησης και χάρτη 45 χωρών Ευρώπης (AVIC-F88DAB, AVIC-F80DAB, AVIC-F980BT). Η Pioneer με τα νέα μοντέλα σύγχρονης σχεδίασης, εξαιρετικής ποιότητας, εύκολου χειρισμού, με εντυπωσιακές δυνατότητες διασύνδεσης με smartphones, δείχνει το δρόμο προς το μέλλον των συστημάτων infotainment για το αυτοκίνητο.

Οθόνες αφής ανώτερης τεχνολογίας
Οι νέες οθόνες αφής Clear Type τεχνολογίας Resistive ανάλυσης WVGA που τοποθετεί η Pioneer στα νέα μοντέλα AVH εξασφαλίζουν πεντακάθαρη αναπαραγωγή της εικόνας και βελτιωμένη ευχρηστία, ειδικά κατά τη νυχτερινή οδήγηση. Το μοντέλο AVH-X2800BT διαθέτει οθόνη αφής μεγέθους 6.2″, ενώ τα μοντέλα AVH-X5800DAB, AVH-X8800BT (με πλήρως αποσπώμενη πρόσοψη) & AVH-X7800BT (1-DIN με slide-out οθόνη μερικώς αποσπώμενη) διαθέτουν μεγαλύτερη οθόνη αφής 7″.

Επενδύστε ηχητικά κάθε ταξίδι με την υπηρεσία Spotify
Η υπηρεσία Spotify δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να αναπαράγουν τραγούδια και μουσική των αγαπημένων καλλιτεχνών τους, κάθε μουσικού είδους. Τα νέα multimedia συστήματα AVH-X2800BT, AVH-X5800DAB & AVH-X7800BT της Pioneer επιτρέπουν στον χρήστη να ελέγχει εύκολα και με ασφάλεια την εφαρμογή Spotify που τρέχει στο smartphone του (iPhone ή Android), καθώς και τις λίστες αναπαραγωγής, απευθείας από την οθόνη αφής του συστήματος.

in car pioneer mixtrax

Προηγμένες Λειτουργίες Bluetooth
Τα νέα μοντέλα AVH της Pioneer (AVH-X2800BT, AVH-X5800DAB & AVH-X7800BT) επιτρέπουν ταυτόχρονη σύνδεση δύο smartphone μέσω Bluetooth. Με αυτόν τον τρόπο είναι πολύ εύκολη η σύνδεση ενός επαγγελματικού και ενός προσωπικού τηλεφώνου ή του τηλεφώνου του οδηγού και του τηλ