Η Logitech ανεβάζει την ένταση στην ψυχαγωγία με τη σειρά ποντικιών 2016 Party Collection, με μπόλικο χρώμα ποντίκια και έντονα ρετρό αισθητική.

Η Logitech σας παροτρύνει να διασκεδάσετε παρέα με τον υπολογιστή σας με τη νέα σειρά 2016 Party Collection. Εμπνευσμένη από το στυλ σχεδίασης του Μέμφις της δεκαετίας του ’80 που έδινε έμφαση στα λαμπερά και γεμάτα αντιθέσεις χρώματα και μοτίβα, η γιορτινή σειρά Party Collection είναι ένα ευφάνταστο συνονθύλευμα αγαπημένων στοιχείων, όπως το καρπούζι, τα φλαμίνγκο, τα παγωτά και άλλα σχέδια γεμάτα ενέργεια.

logitech superwoman mouse

Η φετινή συλλογή δυναμικών μοτίβων και χρωμάτων προσθέτει μια παιχνιδιάρικη αίσθηση στα σχέδια των ασύρματων ποντικιών Logitech® M238. Αυτά τα ασύρματα ποντίκια αντανακλούν τη διασκεδαστική και πρωτοποριακή διάθεση της σημερινής ποπ κουλτούρας.

“Φέτος, οι δυνατότητες είναι αμέτρητες και οι πάντες είναι καλεσμένοι στη γιορτή μας”, λέει ο Anatoliy Polyanker, Global Portfolio & Brand Director της Logitech. “Τα ποντίκια της σειράς 2016 Party Collection έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν ευχάριστη οποιαδήποτε εργασία. Πήραμε όλα τα αγαπημένα σας πράγματα και τα συνδυάσαμε, για να δημιουργήσουμε ένα ασυνήθιστο και τρελιάρικο κολάζ ιδεών που ακολουθεί τη μόδα και εμπνέει την ατομική έκφραση.”

logitech all mice

Τα διασκεδαστικά και λειτουργικά ποντίκια της σειράς 2016 Party Collection μπορούν να έχουν διάρκεια ζωής έως και 12 μήνες με μία μπαταρία. Περιηγηθείτε εύκολα και χωρίς δυσκολίες σε ιστοσελίδες ή έγγραφα με τον βολικό τροχό κύλισης, είτε χρησιμοποιείτε Windows®, Mac OS®, Chrome OS™ είτε Linux®. Ο δέκτης nano USB σάς επιτρέπει να περιηγηθείτε έως και σε απόσταση 10 μέτρων.

Τιμές και διαθεσιμότητα
Η σειρά 2016 Party Collection αναμένεται να είναι διαθέσιμη τον Ιούνιο 2016 με τιμή λιανικής τα 25,99€. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Logitech, http://www.logitech.com/el-gr.