Γιορτάζοντας την επιτυχία του πολυτελούς κινητού AURA, η Motorola έκανε τη νέα της φωτογράφηση, με ένα από τα ισχυρότερα σύμβολα του στυλ, τον David Beckham.

beckham_motorola_auraΑντλώντας έμπνευση από τη γλυπτική της αναγέννησης και προσθέτοντας την ομορφιά, το δυναμισμό και τη δεξιοτεχνία που χαρακτηρίζουν το AURA, η νέα καμπάνια – που αποτελεί μέρος της παγκόσμιας καμπάνιας – παρουσιάζει τα περίπλοκα παιχνίδια του David, έτσι όπως δεν παρουσιάστηκαν ποτέ ξανά.


Γυρισμένη στο κέντρο του Μιλάνου, από τον κορυφαίο σκηνοθέτη του Hollywood, Anthony Mandler, η φωτογραφία (ενισχυμένη από μερικά τεχνικά «ταχυδακτυλουργικά» του post production), αποτυπώνει ιδανικά την ουσία της φαντασίας και της τέχνης του AURA.


Η εικόνα αντιπαραθέτει τις παραδοσιακές και σύγχρονες επιρροές, βρίσκοντας την έμπνευσή της όχι μόνο στην αναγεννησιακή τέχνη, συνδυάζοντας το καθαρόγραμμο κλασσικό γλυπτό με τα ακριβή ανατομικά σκίτσα αλλά και με σύγχρονα θέματα όπως η μηχανοποίηση και η ρομποτική.


To Motorola AURA είναι εμπνευσμένο από την πολυτέλεια της κλασσικής ωρολογοποιίας, επιδεικνύει τα ελβετικά γρανάζια του- τα οποία αποτελούνται από περισσότερα από 200 ξεχωριστά κομμάτια- πάνω στο χειροποίητο σώμα από ατσάλι, που χρειάζεται πάνω από 2 εβδομάδες για να κατασκευαστεί. Η κυκλική οθόνη, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε κινητό τηλέφωνο, προβάλει 16 εκατομμύρια λαμπερά χρώματα με 300dpi ανάλυση στο φακό, ο οποίος είναι κομμένος με ζαφείρι 62 καρατίων, το πιο ανθεκτικό στις γρατζουνιές υλικό στον πλανήτη.


Το φινίρισμα του τηλεφώνου είναι από τα στοιχεία που εντυπωσίασαν τον Beckham, ο οποίος παραδέχτηκε: “Η Motorola πάντοτε σκέφτεται κάτι διαφορετικό, concepts που κανείς άλλος δεν έχει. Και τo AURA είναι σίγουρα ένα από αυτά!” Και πρόσθεσε: «Λατρεύω τα κλασσικά ρολόγια, επομένως ένα κινητό στο οποίο μπορείς να δεις τους μηχανισμούς του, ενώ ταυτόχρονα είναι και κομψό, είναι απλώς… μοναδικό. Όταν το κρατάς, νιώθεις ότι έχεις στα χέρια σου κάτι πολύ ιδιαίτερο».


«Behind the scenes» υλικό των γυρισμάτων της καμπάνιας «το Aura του David Beckham», θα βρείτε στο www.motorola.com .