Η Microsoft Ελλάς συμμετέχει για πρώτη φόρα στα Ποσειδώνια 2016, τη μεγαλύτερη έκθεση στον κλάδο της ναυτιλίας που γίνεται κάθε χρόνο στη χώρα μας.

Η Microsoft Ελλάς συμμετέχει για πρώτη φόρα στα Ποσειδώνια 2016, τη μεγαλύτερη έκθεση στον κλάδο της ναυτιλίας που γίνεται κάθε δύο χρόνια στη χώρα μας. Η έκθεση θα διαρκέσει από τη Δευτέρα, 6 Ιουνίου ως την Παρασκευή, 10 Ιουνίου, και θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Η Microsoft Ελλάς θα βρίσκεται στο περίπτερο με αριθμό 2.250, στο χώρο του Hall 2, μέσα από το οποίο οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τις δυνατότητες που προσφέρουν οι λύσεις και τα προϊόντα cloud και mobility, όπως οι συσκευές Windows, η πλατφόρμα Office 365 και το Azure, και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να αναβαθμίσουν τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της ναυτιλίας.

posidonia 2016

Επίσης, την Τρίτη, 7 Ιουνίου, η Microsoft θα πραγματοποιήσει ένα δίωρο σεμινάριο, από τις 15:00-17:00, στην αίθουσα 2Β, με τίτλο «Ενισχύοντας τον κλάδο της ναυτιλίας με λύσεις cloud και mobility». Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από έμπειρα στελέχη της Microsoft Ελλάς καθώς και από συνεργάτες της, σχετικά με τις πιο καινοτόμες cloud και mobility υπηρεσίες, οι οποίες μπορούν να συμβάλλουν σε σημαντικό βαθμό στην αύξηση της παραγωγικότητας και στη βελτίωση επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ των εργαζομένων μιας επιχείρησης, με τη βοήθεια συσκευών, οι οποίες είναι εξοπλισμένες με Windows 10. Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, είναι απαραίτητη η προεγγραφή σας εδώ:

Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, είναι απαραίτητη η προεγγραφή σας εδώ:
https://www.microsoftevents.com/profile/form/index.cfm?CR_CC=200824221&PKformID=0x248369260a

Μπορείτε να εξασφαλίσετε τη θέση σας στα Ποσειδώνια 2016 δωρεάν, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα εδώ: www.posidonia-events.com/for-visitors/registration-form.aspx