Η Intralot υπέγραψε συμβόλαιο επέκτασης της συνεργασία της με την Pacific Online Systems Corporation (POSC), εισηγμένης εταιρείας, η οποία διοργανώνει τα παιχνίδια του κρατικού οργανισμού Philippines Charity Sweepstake  Office (PCSO), έως τις 31 Αυγούστου 2018.

Intralot-lgΗ συγκεκριμένη συμφωνία αποτελεί την 5η επέκταση συμβολαίου που υπογράφουν τα δύο μέρη από την έναρξη της συνεργασίας τους το 2006 διασφαλίζοντας τη συνεχή ανάπτυξη της POSC. Σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου επέκτασης, η INTRALOT θα συνεχίσει να παρέχει στην POSC το πιο προηγμένο και αξιόπιστο κεντρικό σύστημα του κλάδου, το LOTOS™, καθώς και 1.200 τερματικά και 800 κεντρικές μονάδες, οι οποίες θα συνδεθούν στο δίκτυο σημείων πώλησης της POSC, το οποίο διαρκώς επεκτείνεται.

Ο κ. Willy Ocier, Πρόεδρος της Pacific Online Systems Corporation, δήλωσε: “Η Intralot αποτελεί πολύτιμο συνεργάτη που υποστηρίζει τις προσπάθειες μας να εκσυγχρονίσουμε την αγορά τυχερών παιχνιδιών των Φιλιππίνων. Αξιοποιώντας τη διεθνή εμπειρία και τεχνογνωσία της INTRALOT, έχουμε καταφέρει να αναπτύξουμε σημαντικά τις δραστηριότητές μας. Συνεχίζουμε τη συνεργασία μας σε στέρεες βάσεις, για να προσφέρουμε στους πράκτορες τεχνολογία αιχμής, με στόχο την αύξηση των πωλήσεων τυχερών παιχνιδιών.”

 

Ο κ. Νίκος Νικολακόπουλος, Chief Operating Officer του Ομίλου Intralot, δήλωσε: “Με μεγάλη χαρά ξεκινήσαμε πριν 10 χρόνια τη μακροχρόνια συνεργασία μας με την Pacific Online. Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τον πελάτη μας με τις καινοτόμες λύσεις μας, με στόχο πιο ελκυστικά προϊόντα, βελτιστοποίηση της εμπειρίας των παικτών και περαιτέρω ενίσχυση των πωλήσεων.”