Η Cyberoam, πρωτοπόρος εταιρεία στην κατασκευή Identity Based UTMs, ανακοίνωσε τη διάθεση μιας νέας συσκευής ασφαλείας για επιχειρήσεις έως 25 χρήστες.

Cyberoam CR15i

Cyberoam CR15i

Το Cyberoam CR15i είναι μια εύχρηστη συσκευή με ιδανικό κόστος ώστε και οι μικρές επιχειρήσεις να καλύψουν τα κενά ασφαλείας. Οι μικρές επιχειρήσεις που εφαρμόζουν ελλιπείς στρατηγικές ασφάλειας είναι εκτεθειμένες σε απειλές όπως κακόβουλο λογισμικό, hackers, ανεπιθύμητη αλληλογραφία και phishing.


Σύμφωνα με τον Δημήτρη Ράικο, Γενικό Διευθυντή της ADAOX, «Οι μικρές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν ακριβώς τις ίδιες απειλές με τις μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς, παρόλα αυτά περιορίζουν την προστασία τους μόνο με desktop εφαρμογές και σε κάποιες περιπτώσεις με ένα κεντρικό firewall. Αυτό που χρειάζονται είναι μια συσκευή με εύκολες ρυθμίσεις και λογικό κόστος όπως η νέα λύσης της Cyberoam CR15i»


Τo Cyberoam CR15i χαρακτηρίζεται ως μια λύση “value-for-money” και περιλαμβάνει την πιο πλήρη συλλογή λογισμικού ασφαλείας σε μια μόνο συσκευή. Διαθέτει, Firewall, VPN, Gateway Antivirus & AntiSpyware, Gateway Antispam, IPS και Web Content Filtering. Επιπλέον παρέχεται Bandwidth Management και Multilink Management χωρίς επιπλέον κόστος.


Η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από μεγάλες εταιρείες ώστε να προστατέψουν και να διασυνδέσουν απομακρυσμένα γραφεία και υποκαταστήματα.


Η Cyberoam σε αξιολόγηση του SC Magazine (Απρίλιος 2009) έλαβε 5 αστέρια, για την αποδοτικότητά σε σχέση με την τιμή, τα πλούσια χαρακτηριστικά και την ευκολία στην χρήση. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η 4η συνεχόμενη διάκριση που λαμβάνει η Cyberoam από το SC Magazine από τον Ιούλιο του 2007. Επίσης είναι η μοναδική Identity-Based συσκευή ασφάλειας της αγοράς ώστε η επιχείρηση να γνωρίζει «ποιος κάνει τι» στο δίκτυο.


Διαθεσιμότητα
Τα προϊόντα της Cyberoam είναι άμεσα διαθέσιμα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.adaox.gr