Απευθύνεται σε φοιτητές και απόφοιτους Α.Ε.Ι Διοίκησης, Πληροφορικής & Μηχανικών Ηλεκτρ. Υπολογιστών.

Η Microsoft Ελλάς, η οποία για μια ακόμη χρονιά διακρίθηκε ανάμεσα στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, δίνει τη δυνατότητα απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας μέσω του προγράμματος πρακτικής άσκησης, διάρκειας 4 μηνών.

Στο πρόγραμμα αυτό, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν τελειόφοιτοι και απόφοιτοι (έως 12 μήνες από την ημερομηνία αποφοίτησης) καθώς και κάτοχοι μεταπτυχιακού ανώτατων πανεπιστημιακών σχολών (Α.Ε.Ι.) Διοίκησης, Πληροφορικής, και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Όπως δήλωσε η Ματίνα Χατζηπαύλου, HR Director της Microsoft Ελλάς «Συνεχίζουμε για δεύτερη συνεχή χρονιά το επιτυχημένο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης, με γνώμονα την παροχή, σε νέους ανθρώπους, των κατάλληλων εφοδίων και των απαραίτητων γνώσεων και δεξιότητων που θα τους βοηθήσουν στη μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία. Η στήριξη των νέων, ιδιαίτερα στην παρούσα δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, αποτελεί βασική προτεραιότητα της Microsoft Ελλάδος.»

Microsoft_ logoΓια περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης και για να υποβάλετε το βιογραφικό σας, παρακαλούμε να επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους.

Λήξη υποβολής βιογραφικών: 10 Ιουνίου 2016