H D-Link και η Westnet ξεναγούν τους επισκέπτες της 8ης έκθεσης Indelex σε καινοτόμες τεχνολογίες και λύσεις για το “έξυπνο” σπίτι.

Ολοκληρωμένες λύσεις για το Έξυπνο Σπίτι θα παρουσιάσουν η D-Link σε συνεργασία με τη Westnet Distribution στο πλαίσιο συμμετοχής στην 8η έκθεση INDELEX, που θα πραγματοποιηθεί από 27 έως 29 Μαΐου 2016 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας. Η D-Link, με την υποστήριξη της Westnet, ενός από τους σημαντικότερους διανομείς της στην ελληνική αγορά, θα υποδέχεται στο περίπτερο Ι 46-48 μεταπωλητές, μηχανικούς, integrators, τεχνικούς και γενικότερα επαγγελματίες του χώρου, αποσκοπώντας στην ενημέρωσή τους για την τεχνολογία οικιακού και κτιριακού αυτοματισμού.

Προβλέποντας το αυξανόμενο ενδιαφέρον για το smart home, η D-Link ήδη από το 2010 έχει εισέλθει στη συγκεκριμένη αγορά και, σήμερα, παρέχει μία ευρεία σειρά «έξυπνων» προϊόντων mydlink Home. Ολοκληρωμένη η σειρά λύσεων mydlink Home, διατίθεται από τη Westnet και προσφέρει ουσιαστικά τα πρώτα βασικά εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν οποιοδήποτε χρήστη να εξοικειωθεί με την έννοια του οικιακού αυτοματισμού.

mydlink homeΓια το λόγο αυτό, στο περίπτερο της D-Link και της Westnet θα πραγματοποιούνται παρουσιάσεις με υψηλή εξειδίκευση στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής αγοράς, μεταφέροντας στους επισκέπτες τα οφέλη και την προστιθέμενη αξία αυτού του αναδυόμενου και πολλά υποσχόμενου τεχνολογικού τομέα στη χώρα μας.

Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την πρόταση της D-Link για παρακολούθηση επαγγελματικού επιπέδου σε προσιτές τιμές, μέσα από τη σειρά καμερών «Vigilance», οι οποίες διακρίνονται για την εξαιρετική ποιότητα της τεχνολογίας D-Link, ενώ ταυτόχρονα συναγωνίζονται σε τιμές αντίστοιχα προϊόντα κατασκευαστών της Άπω Ανατολής.

d-link

Ο Γιώργος Δαβιώτης, Εμπορικός Διευθυντής της Westnet σχολίασε σχετικά:

«Η συνεργασία μας με την D-Link, την κορυφαία εταιρεία στην κατασκευή έξυπνων συσκευών, είναι μέρος της στρατηγικής μας που προβλέπει την επικέντρωση στην προσφορά καινοτόμων προϊόντων υψηλών προδιαγραφών που απαντούν στις ανάγκες της αγοράς. Η παρουσία μας στην έκθεση Indelex εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας να παράσχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στον πελάτη μας, εξυπηρέτηση που δεν εξαντλείται στην πώληση, παρά περιλαμβάνει την εκπαίδευση και τη μεταφορά τεχνογνωσίας.»

Από την πλευρά του, o Ivo Pavicic, Sales Manager D-Link Greece & Adria, δήλωσε ότι: «Ο τομέας του οικιακού αυτοματισμού αποτελεί μία σημαντική ευκαιρία ανάπτυξης για την ελληνική αγορά. Για να την εξασφαλίσουμε, επενδύουμε στην τεχνολογία αιχμής, με καινοτόμες λύσεις D-Link για smart home, και, παράλληλα, στους κατάλληλους συνεργάτες, αξιοποιώντας το πολύτιμο δίκτυο και την μοναδική τεχνογνωσία της WestNet».