Διευρύνεται το διεθνές δίκτυο μεταπωλητών του eFront στις ΗΠΑ, έπειτα από τη συμμετοχή της ΕΠΙΓΝΩΣΙΣ ΕΠΕ της Virtual Trip, στο Chief Learning Officer Summit 2009.

vtripgroupΜε απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της ΕΠΙΓΝΩΣΙΣ ΕΠΕ, μέλους του ομίλου επιχειρήσεων πληροφορικής Virtual Trip, στο Chief Learning Officer Summit 2009 που πραγματοποιήθηκε στη Φλόριντα των ΗΠΑ από 1 έως 3 Απριλίου.


Στην κορυφαία επαγγελματική εκδήλωση του κλάδου εταιρικής εκπαίδευσης, όπου συμμετείχαν Γενικοί Διευθυντές Εκπαίδευσης κορυφαίων επιχειρήσεων ο όμιλος πέτυχε περαιτέρω διεύρυνση του δικτύου μεταπωλητών του με την προσθήκη δύο νέων συνεργατών. Οι δύο νέοι VAR Partners, οι εταιρείες LiquidKnow και RK Soft, δραστηριοποιούνται στις ΗΠΑ και στο εξής θα διανέμουν το eFront, προϊόν της ΕΠΙΓΝΩΣΙΣ.


Το eFront αναπτύσσεται εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα από το 2001, είναι πιστοποιημένο από το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ και αναγνωρίζεται ως μία από τις κορυφαίες λύσεις της διεθνούς αγοράς. Η διανομή του γίνεται από ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο δίκτυο μεταπωλητών που δραστηριοποιούνται σε τέσσερις ηπείρους, με έδρα χώρες όπως η Βρετανία, η Γαλλία, η Ολλανδία, η Δανία, η Αίγυπτος, η Σιγκαπούρη, η Ινδία και οι ΗΠΑ.


Η νέα επιτυχία του eFront στο CLO Summit αναδεικνύει το γεγονός ότι η οικονομική κρίση έχει αυξήσει κατακόρυφα τη ζήτηση για προϊόντα και υπηρεσίες e-learning, καθώς οι κορυφαίες επιχειρήσεις παγκοσμίως διαπιστώνουν ότι μειώνει το κόστος διαχείρισης ανθρώπινου κεφαλαίου και συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγικότητας.


Περισσότερες πληροφορίες:
www.efrontlearning.net

blog.vtripgroup.com