H devolo συμμετέχει για πρώτη φορά στην 8η Indelex Expo με λύσεις dLAN Powerline αλλά και Home Control.

Η devolo, συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στην 8η έκθεση Indelex Expo 2016 που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, από 27 μέχρι και 29 Μαΐου 2016, στις εγκαταστάσεις του σταδίου ξιφασκίας στον Αγ. Κοσμά (πρώην δυτ. αεροδρόμιο). Στο περίπτερο Ι 26 της devolo θα παρουσιαστούν οι τελευταίες εξελίξεις στον τομέα του Powerline αλλά και τις λύσεις αυτοματοποίησης σπιτιού, devolo Home Control.

Η devolo στην 8η Indelex Expo 2016

Η devolo ηγέτιδα στην αγορά των λύσεων Powerline συμμετέχει στην 8η διοργάνωση της έκθεσης Indelex Expo 2016 (Electronic Systems-Installation & Integration), παρουσιάζοντας το πλήρες χαρτοφυλάκιο των λύσεων dLAN Poweline, αλλά και τις λύσεις devolo Home Control. Η τεχνολογία dLAN στην οποία βασίζονται οι λύσεις της devolo, αποσκοπεί στην απλή, γρήγορη και ασφαλή μετάδοση δεδομένων μέσω του δικτύου ηλεκτρικού ρεύματος. Η Indelex αποτελεί μία έκθεση όπου παρουσιάζονται ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας και έχει ως αντικείμενο τις εφαρμογές integration & installation, τα ηλεκτρονικά συστήματα αλλά και τεχνολογίες επικοινωνίας που καλύπτονται από θεματικές ενότητες όπως: Home & Building Automation, Connected & Smart Home, Smart Grid & Smart Metering.

devolo 2

Internet σε κάθε πρίζα: Με την devolo είναι τόσο εύκολο!

Τα προϊόντα devolo είναι υψηλής ποιότητας κατασκευής, διακρίνονται για την ευκολία χρήσης τους, είναι ευέλικτα και προσαρμόσιμα στις εκάστοτε ανάγκες του χρήστη, ενώ είναι και οικονομικά. Η εγκατάσταση και λειτουργία τους δεν απαιτεί τεχνικές γνώσεις και ολοκληρώνεται σε λίγα μόλις λεπτά, δημιουργώντας στη στιγμή ένα οικιακό δίκτυο, είτε ασύρματα, είτε μέσω καλωδίου LAN.

Οι υψηλοί ρυθμοί μετάδοσης δεδομένων αλλά και η σταθερότητα μετάδοσης των προσαρμογέων devolo βασίζονται σε πρωτοποριακές τεχνολογίες που έχει αναπτύξει η ίδια η devolo, όπως η range+, που χρησιμοποιεί εκτός από την φάση και τον ουδέτερο και τη γείωση του ηλεκτρικού καλωδίου για τη μεταφορά δεδομένων, εξασφαλίζοντας υπεροχή έναντι των συμβατικών προσαμογέων της αγοράς, τόσο σε κάλυψη και σταθερότητα όσο και σε επιδόσεις. Από την άλλη η τεχνολογία devolo WiFi Move φέρνει απεριόριστη διαδικτυακή ελευθερία σε κάθε χώρο, αφού καθιστά δυνατή τη λειτουργία πολλαπλών σημείων πρόσβασης WLAN σε όλο το σπίτι. Με την devolo όλα γίνονται απλά αφού η εγκατάσταση και λειτουργία ολοκληρώνεται σε λίγα μόλις λεπτά.

Βγάζουμε τον πρώτο προσαρμογέα devolo dLAN από τη συσκευασία και τον τοποθετούμε σε μια ελεύθερη πρίζα κοντά στον router, έτσι ώστε να τον συνδέσουμε με αυτόν μέσω του καλωδίου Ethernet. Στη συνέχεια τοποθετούμε το δεύτερο προσαρμογέα σε μια ελεύθερη πρίζα στο χώρο που θέλουμε να έχουμε πρόσβαση στο Internet. H γρήγορη και σταθερή σύνδεση στο Internet από την πρίζα είναι έτοιμη σε 5 λεπτά και σε κάθε χώρο του σπιτιού, από το υπόγειο play room μέχρι τη σοφίτα, αφού οι προσαρμογείς devolo, χρησιμοποιούν τη γραμμή ρεύματος σαν ένα μακρύ καλώδιο δικτύου και ως εκ τούτου μετατρέπουν κάθε πρίζα σε ένα σημείο πρόσβασης στο Internet. Συσκευές όπως smartphones, tablets ή notebooks συνδέονται αυτόματα στον επόμενο ισχυρό πομπό και όλοι απολαμβάνουν ισχυρό ασύρματο σήμα ενώ αξιοποιούν στο έπακρο όλες τις δυνατότητες των συσκευών τους.

home control 1

devolo Home Control, γιατί το σπίτι μπορεί να γίνει «έξυπνο»

Εκτός όμως από τη σειρά προϊόντων Powerline, η devolo έχει εμπλουτίσει πρόσφατα το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο και με τη σειρά devolo Home Control, με την οποία προτείνει λύσεις για το έξυπνο σπίτι που μπορεί κανείς να εγκαταστήσει μόνος του. Η νέα σειρά προϊόντων βασίζεται στο πρότυπο Z-Wave και μετατρέπει κάθε απλό σπίτι σε ένα έξυπνο σπίτι, εύκολα, με ασφάλεια και εξοικονομώντας ενέργεια. Η ολοκληρωμένη λύση devolo Home Control, περιλαμβάνει αισθητήρες, έξυπνους διακόπτες, ανιχνευτές κίνησης, καπνού και νερού, σειρήνα συναγερμού κ.α. τα οποία αποτελούν μερικά μόνο από τα εξαρτήματα.

Στα πλαίσια της Indelex, η devolo θα παρουσιάσει μέσα από το δωρεάν ειδικό σεμινάριο με τίτλο: Connected & Smart Home, τόσο την Παρασκευή 27 Μαΐου (Smart Home & Home Control, 14.30-15.30) όσο και το Σάββατο 28 Μαΐου 2016 (Smart Home – Home Control and Powerline 13.30-14.30), όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στις λύσεις αυτοματοποίησης σπιτιού, smart home με την αντίστοιχη προϊοντική σειρά devolo Home Control αλλά και τις λύσεις Powerline.

Τόσο η έκθεση, όσο και τα σεμινάρια, θα πραγματοποιηθούν από 27-29 Μαΐου 2016 (10.00 π.μ-20.00 μ.μ.) στις σύγχρονες εγκαταστάσεις των Ολυμπιακών Ακινήτων του χώρου Ξιφασκίας (Λεωφόρος Ποσειδώνος, Ελληνικό) δίπλα στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο της Ολυμπιακής Αεροπορίας.