Ένα “έξυπνο” κινητό με όμορφο design, Android ΟS και fingerprint… με τιμή λιανικής τα 199 ευρώ.

Η Coolpad συνεχίζει να στοχεύει στη δημιουργία smartphones με καινοτόμο σχεδιασμό και εξαιρετική ποιότητα σε οικονομική τιμή. Ο Κινεζικός κατασκευαστής έχει αποδείξει ότι ακόμα και τεχνικά χαρακτηριστικά όπως η τεχνολογία LTE, η θύρα IR και η αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος μπορούν να είναι προσιτά σε όλους. Ξεκινώντας από τον Μαϊο η TCCM θα διαθέτει το smartphone Coolpad Torino S στα καταστήματα Media Markt και Public σε άσπρο και σαμπανιζέ χρώμα και με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 199 ευρώ!

TORINO S1

Οι σχεδιαστές της Coolpad εμπνεύστηκαν από τη φύση όταν δημιούργησαν αυτό το μοναδικά κυρτό, και απαλό στην αφή smartphone Torino S. Στο πίσω μέρος θυμίζει ένα άσπρο βότσαλο ενώ στην μπροστινή οθόνη, όπου η Coolpad έχει χρησιμοποιήσει 2.5D κυρτό γυαλί, το τηλέφωνο έχει μια συνεχή και συμπαγή όψη.

Το Coolpad Torino S είναι ένα κινητό με όμορφο, γυάλινο σχεδιασμό, με οθόνη 4,7 ιντσών HD ανάλυσης (1280 x 720), με 312,5 pixels ανά ίντσα και αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος στο πίσω μέρος, το οποίο μπορεί να ρυθμιστεί για χρήση διαφορετικών εφαρμογών από διαφορετικά δάχτυλα. Είναι τηλέφωνο με Dual SIM, τεχνολογία LTE, μνήμη 2 GB RAM + 16 GB ROM, με δυνατότητα αναβάθμισης, με κάρτα Micro SD.

Το Torino S χρησιμοποιεί επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 410 processor και Quad Core 1.2GHz. Αυτό το τηλέφωνο είναι εύκολα διαχειρίσιμο με το ένα χέρι και επιτρέπει στον χρήστη να προγραμματίσει την αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος από τα 5 δάχτυλα για να εκτελεί διαφορετικές λειτουργίες: ξεκλείδωμα τηλεφώνου, άνοιγμα εφαρμογής, γρήγορη φωτογραφία ή selfie, ηχογράφηση κλήσης ή ασφαλείς πληρωμές.

TORINO S3

Ο αναγνώστης δακτυλικού αποτυπώματος του Coolpad Torino S είναι τόσο γρήγορος που χρειάζεται μόλις 0,5 δευτερόλεπτα να ξεκλειδώσει το τηλέφωνο και 0,24 δευτερόλεπτα να πάρει φωτογραφίες. Ο αισθητήρας έχει ακρίβεια 99,9% ακόμα και όταν τα δάχτυλα είναι υγρά, και διαθέτει επίστρωση που έχει ελεγχθεί για 10 εκατομμύρια αγγίγματα, έτσι τα δακτυλικά αποτυπώματα μπορούν να σαρωθούν προς όλες τις κατευθύνσεις.

Το Torino S έχει πάχος 7,9 χιλιοστά και είναι εξοπλισμένο με IR τηλεχειριστήριο το οποίο είναι χρήσιμο για να ελέγχονται όλες οι οικιακές συσκευές από μία μόνο συσκευή. Η οπίσθια κάμερα είναι 8MP ενώ η εμπρόσθια 5MP. Το Torino S έχει εγκατεστημένο το νέο σύστημα Android 5.1 Lollipop και το COOL UI 8.0 επιπλέον. Η μπαταρία είναι στα 1800 mAh. Οι διαστάσεις του τηλεφώνου είναι 139 x 67,8 x 7,9mm.