Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων VivoTek στην Ελλάδα από το 2004, και η VivoTek Inc., πρωτοπόρος εταιρεία στην κατασκευή ολοκληρωμένων λύσεων παρακολούθησης μέσω IP, σας προσκαλούν την Τρίτη 31/05/2016 στην παρουσίαση με τίτλο: Advanced Technologies of IP Surveillance and Video Analytics.

Ομιλητής: Lucas Gromowski, VivoTek Regional Manager

Οι “έξυπνες λειτουργίες” είναι μια σαφής τάση στον τομέα των συστημάτων επιτήρησης μέσω IP. Στην παρουσίαση θα δoθεί έμφαση στις δυνατότητες των Video Content Analytics (Line Crossing Detection, Field Detection και Loitering Detection), στα LPC/LPR (License Plate Capturing/Recognition), τις εφαρμογές τους και το πώς μπορούν να βοηθήσουν το χρήστη. Επίσης, θα παρουσίασιαστεί η νέα σειρά δικτυακών καμερών της VivoTek, τα προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά τους καθώς και τα μοντέλα που πρόκειται να κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες στην Ελληνική αγορά.

30years_logo_FINAL

Η παρουσίαση θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα και θα πραγματοποιηθεί στις κεντρικές εγκαταστάσεις της LEXIS (Καρπάθου 2-4 & Εθν. Αντιστάσεως, 15344, Γέρακας Αττικής). Απευθύνεται σε μεταπωλητές και συνεργάτες σε ολόκληρη την Ελλάδα και είναι δωρεάν. Λόγω του εκπαιδευτικού χαρακτήρα των παρουσιάσεων απαιτείται μικρός αριθμός συμμετεχόντων και για το λόγο αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα το βρείτε εδώ, μαζί με τη δήλωση συμμετοχής.