Μία αληθινή ιστορία για τις επιπτώσεις του πολέμου έρχεται σε α’ προβολή στην TV μέσω των Novacinema.

Drones posterΗ ταινία «Drones: Θάνατος από ψηλά» είναι η δεύτερη συνεργασία του Ίθαν Χοκ με τον σκηνοθέτη Άντριου Νίκολ (Gattaca) και έρχεται σε ‘Α τηλεοπτική προβολή στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016, στις 22:00.

Η ταινία είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα και αναδεικνύει τα δεινά του πολέμου και τα ηθικά διλήμματα που εμπεριέχονται στις αποφάσεις που πρέπει να παρθούν σε μία εμπόλεμη κατάσταση. Η ταινία ήταν υποψήφια για τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ της Βενετίας. Τον Ίθαν Χοκ πλαισιώνουν οι Μπρους Γκρίνγουντ, Τζάνιουαρι Τζόουνς και Τζέικ Έιμπελ.

Ο μάχιμος πιλότος της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ Τομ Ίγκαν (Ίθαν Χοκ) υπηρετεί πια ως χειριστής τηλεκατευθυνόμενων βομβών σε αποστολές ενάντια στους Ταλιμπάν. Τα ηθικά διλήμματα όμως είναι μεγάλα. Μήπως δημιουργεί περισσότερους τρομοκράτες από όσους σκοτώνει; Μήπως έχει μπει σε μία διαμάχη χωρίς τέλος;

Η ταινία μετά την προβολή της, θα είναι διαθέσιμη στις υπηρεσίες Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!