Η Εpson σας κάνει δώρο μια οθόνη προβολής με την αγορά ενός projector, για να δείτε το Euro 2016 σε μεγάλες διαστάσεις.

Η Epson προσφέρει μία οθόνη δώρο με κάθε βιντεοπροβολέα και σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις τα αθλητικά γεγονότα του φετινού καλοκαιριού σε μεγάλες, πολύ μεγάλες διαστάσεις.

Με την αγορά συγκεκριμένων μοντέλων βιντεοπροβολέων, από επιλεγμένους συνεργάτες, η Epson κάνει το απόλυτο “hat-trick” αυτό το καλοκαίρι, προσφέροντας βιντεοπροβολείς απίστευτης ποιότητας για να μην χάσετε καμία λεπτομέρεια στην εικόνα. Όλα αυτά προσφέρονται σε μοναδική τιμή και δώρο το πανί της προβολής.

Epson EURO 2016

Οι φανατικοί των σπορ και όχι μόνο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα αγαπημένα τους αθλητικά γεγονότα, από το EURO 2016, μέχρι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με μοναδική ποιότητα εικόνας, χάρις στην τεχνολογία 3LCD που προσφέρει τρείς φορές φωτεινότερα χρώματα, ρεαλιστικές εικόνες, χαμηλότερο επίπεδο θορύβου, αλλά και μειωμένη κατανάλωση ενέργειας.

Αναζητήστε τους EB-X31, EB-W31, EB-W32 και EB-U32 σε επιλεγμένους συνεργάτες, μέχρι το τέλος Ιουνίου, επιλέξτε αυτόν που σας ταιριάζει και ετοιμαστείτε για ένα καλοκαίρι γεμάτο μοναδικές συγκινήσεις και «μεγάλη εμπειρία» θέασης.