Οι υπερήρωες της Marvel θα “βρεθούν” ξανά στα κανάλια Novacinema, μέσω του “Fantastic Four”, την Κυριακή 5 Ιουνίου.

Η τρίτη κινηματογραφική μεταφορά των υπερηρώων της Marvel «Fantastic Four», σε σκηνοθεσία του Τζος Τρανκ, έρχεται σε ‘Α τηλεοπτική προβολή στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016, στις 22:00.

Οι Μάιλς Τέλερ (Ριντ Ρίτσαρντς), Κέιτ Μάρα (Σου Στορμ), Τζέιμι Μπελ (Μπεν Γκριμ) και Μάικλ Μπ. Τζόρνταν (Τζόνυ Στορμ) ενσαρκώνουν τους «Fantastic Four». Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από μία ομάδα νεαρών επιστημόνων οι οποίοι συνεργάζονται σε ένα καινοτόμο τεχνολογικό ινστιτούτο με σκοπό να τελειοποιήσουν μια μηχανή τηλεμεταφοράς σε άλλη διάσταση. Η προσπάθεια τους θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες, καθώς, μετά από μία διαστημική βόλτα, όσοι επιστρέψουν στη βάση τους θα έχουν υποστεί ολοκληρωτική γενετική μετάλλαξη.

THE FANTASTIC FOUR

Ο Ριντ θα δει το σώμα του να παίρνει διαφορετικές μορφές και σχήματα, η Σου θα νιώσει την ύλη της να γίνεται αόρατη, ο Τζόνι θα δει το φλεγόμενο κορμί του να έχει πτητικές ικανότητες, ενώ ο Μπεν, που έχει υποστεί και τη μεγαλύτερη ζημιά, θα καταλάβει πως βρίσκεται ολόκληρος καλυμμένος από γιγάντιους βράχους, που όμως του δίνουν τρομακτική δύναμη. Τώρα, καλούνται να να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να σώσουν τη Γη από ένα παλιό φίλο που …πέρασε στην άλλη πλευρά!

Η ταινία μετά την προβολή της, θα είναι διαθέσιμη στις υπηρεσίες Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!