Σε συνεργασία με το HISTORY, η υπηρεσία Nova3play διοργανώνει διαγωνισμό για δωρεάν ταξίδι στο Λονδίνο.

Η υπηρεσία Nova3play, με αφορμή τη νέα σειρά «Σφυρηλατώντας στη Φωτιά» και σε συνεργασία με το HISTORY διοργανώνουν το διαγωνισμό «Κέρδισε 2ήμερο στο Λονδίνο με το σπαθί σου» και δίνουν την ευκαιρία σε έναν τυχερό να κερδίσει ένα ταξίδι για 2 άτομα στο Λονδίνο. Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού που θα συνοδεύεται από άλλο ένα άτομο, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ένα αξέχαστο tour.

Το πακέτο του δώρου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: αεροπορικά εισιτήρια για δύο άτομα με προορισμό το Λονδίνο, 2 διανυκτερεύεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με πρωινό, δωρεάν είσοδο στον Πύργο του Λονδίνου, επίσκεψη σε αυθεντικό εργαστήριο κατεργασίας μετάλλου & ενεργή συμμετοχή στην κατασκευή σπαθιού, μεταφορές από και προς το σιδηρουργείο, ένα “μεσαιωνικό” δείπνο και 500£ μετρητά για να ξοδέψουν!

nova-3play

Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος στο διαγωνισμό, που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, θα πρέπει να επισκεφθεί έως τις 30 Μαϊου το εξής link, προκειμένου να δηλώσει συμμετοχή. Στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαϊου, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ενεργοί συνδρομητές Forthnet ή Nova, καθώς και μη συνδρομητές.

Με την υπηρεσία Nova3play, μπορείς να απολαμβάνεις τη νέα σειρά «Σφυρηλατώντας στη Φωτιά» κάθε Τετάρτη στις 22:00, στο HISTORY. Οι καλύτεροι κατασκευαστές όπλων έρχονται αντιμέτωποι, σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό, κατασκευάζοντας από τσεκούρια μάχης των Βίκινγκ μέχρι σπαθιά Σαμουράι και ινδικά στιλέτα. Σε κάθε επεισόδιο, τέσσερις νέοι διαγωνιζόμενοι αγωνίζονται να αποδείξουν ότι μπορούν να κατασκευάσουν ένα συγκεκριμένο χειροποίητο όπλο καλύτερα από τον καθένα! Και η ψυχαγωγία δεν σταματά εδώ! Γιατί με Nova3play απολαμβάνεις πλούσιο θέαμα για όλη την οικογένεια με ταινίες, σειρές, εκπομπές, παιδικά, ντοκιμαντέρ και αθλητικά.