Στις εργασίες της Διεθνούς Εβδομάδας Τηλεπικοινωνιών στο Σικάγο συμμετείχε η Yuboto από τις 8 έως τις 11 Μαϊου.

Στο Σικάγο βρέθηκε η Yuboto προκειμένου να συμμετέχει στις εργασίες της Διεθνούς Εβδομάδας Τηλεπικοινωνιών (ITW2016) που πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως τις 11 Μαΐου 2016 στο Hyatt Regency Chicago. Η συνάντηση αυτή θεωρείται κορυφαία στον χώρο των τηλεπικοινωνιών όπου στελέχη από όλο τον κόσμο ανανεώνουν την ετήσια συνάντησή τους προκειμένου να ανταλλάξουν γνώμες, απόψεις, στρατηγικές και υπηρεσίες που αφορούν κυρίως στον κλάδο  “φωνής”.

Ο Απόστολος Ιωακείμ, Γενικός Διευθυντής της Yuboto, λέει σχετικά:  Τόσο η έκθεση όσο και το γενικότερο πρόγραμμα των παράλληλων εργασιών αποτελούν ένα σημαντικό και ίσως το μοναδικό εργαλείο για την ουσιαστική ανάπτυξη και των δικών μας Ελληνικών επιχειρήσεων στο εξωτερικό. Στο ITW έχεις την δυνατότητα να μιλήσεις και να συναλλαχθείς με στελέχη από τους πλέον καταξιωμένους τηλεπικοινωνιακού οργανισμούς ανά τον κόσμο.

ITW16-YUBOTO

Αυτό ως γεγονός σου δίνει απεριόριστες προοπτικές συνεργασίας και ανάπτυξης. Απολογιστικά θα έλεγα ότι ήταν μία ιδιαίτερα επιτυχημένη συμμετοχή που δίνει την δυνατότητα στην Yuboto όχι μόνο να επεκτείνει αποτελεσματικά το πελατολόγιο της στο εξωτερικό αλλά ταυτόχρονα, μέσα από νέες συμφωνίες να επιτύχει για τους πελάτες της ακόμη χαμηλότερα κόστη ομιλίας για κλήσεις προς όλο τον κόσμο.

Το εντατικό πρόγραμμα εξάπλωσης της εταιρείας στις διεθνείς αγορές για το πρώτο εξάμηνο του 2016 ολοκληρώνεται με την συμμετοχή της εταιρείας στις εργασίες του 7th Infocom Albania στις 24/5 καθώς επίσης και με την συμμετοχή της στην ετήσια συνάντηση Global  Carrier Community Meeting / CEE 2016 στο Βερολίνο στις 28 και 29 Ιουνίου 2016 όπου εκεί, η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει για πρώτη φορά μία νέα και καινοτόμο υπηρεσία που αφορά στην αγορά του mCommerce.