Το πιο εκτεταμένο videogame στην ιστορία του Dragon Ball επιστρέφει από την Bandai Namco, με το όνομα: Xenoverse 2.

H Bandai Namco Entertainment Europe, o κορυφαίος publisher για anime videogames, ανακοίνωσε το Dragon Ball Xenoverse 2, την πιο εκτεταμένη και ολοκληρωμένη Dragon Ball videogame εμπειρία μέχρι στιγμής. To Dragon Ball Xenoverse 2 αναπτύσσεται στο φημισμένο studio DIMPS, που βρίσκεται στην Οσάκα της Ιαπωνίας, και θα είναι διαθέσιμο για PlayStation 4, Xbox One, και για PC Digital.

DRAGON BALL XENOVERSE 2 (3)

Αναπτυγμένο για να αξιοποιήσει πλήρως τις κονσόλες νέας γενιάς, το Dragon Ball Xenoverse 2 βασίζεται στο άκρως πετυχημένο Dragon Ball Xenoverse 2 του 2015 και θα βυθίσει τους παίκτες στο μεγαλύτερο και πιο λεπτομερή κόσμο Dragon Ball που αναπτύχθηκε ποτέ.

DRAGON-BALL-XENOVERSE-2

“Καθώς το franchise γιορτάζει την 30η επέτειό του, τα Dragon Ball παιχνίδια είναι από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια των fans ανάμεσα στο τεράστιο videogame portfolio της Bandai Namco Entertainment και το Dragon Ball Xenoverse 2 σίγουρα θα συνεχίσει αυτή την παράδοση. Το πρώτο παιχνίδι Dragon Ball Xenoverse ήταν μια τεράστια επιτυχία και επέτρεψε εκατομμύρια παίκτες να εκπληρώσουν ένα από τα όνειρά τους: να έχουν το δικό τους avatar και χαρακτήρα στο σύμπαν του Dragon Ball!

DRAGON BALL XENOVERSE 2 (2)

Με το Dragon Ball Xenoverse 2, δουλεύουμε στενά με την ομάδα στο DIMPS προκειμένου να ωθήσουμε αυτή την εμπειρία σε νέα ύψη”, δήλωσε ο Hervé Hoerdt, VP of Marketing & Digital στη Bandai Namco Entertainment Europe.

Το Dragon Ball Xenoverse 2 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αυστραλασία και Αφρική για PlayStation 4, Xbox One, και PC Digital.

Μπορείτε να δείτε το trailer εδώ: