Σε νέες αποκαλύψεις προχωρά η Bandai Namco για το νέο επεισόδιο της σειράς “Τales Of”, το Tales Of Berseria.

Η Bandai Namco Entertainment Europe αποκάλυψε νέα χαρακτηριστικά για το επόμενο επεισόδιο της σειράς ‘Tales of’, το Tales Of Berseria. Οι πληροφορίες αφορούν νέους χαρακτήρες, περισσότερα στοιχεία σχετικά με την ιστορία, μια νέα ειδική επίθεση και λεπτομέρειες σχετικά με το growth system των χαρακτήρων.

Οι δύο νέοι χαρακτήρες είναι οι Oscar Dragonia και Teresa Linares. Και οι δύο είναι προστάτες του Abbey, της ομάδας των εξορκιστών. Ο Oscar είναι πολύ σοβαρός στην δουλειά του αλλά είναι φιλικός απέναντι στους δαίμονες. Η μεγαλύτερη ετεροθαλής αδελφή του, η Teresa, γνωστή και ως ‘Frozen Queen’, εκτελεί τις αποστολές της χωρίς κανένα συναισθηματισμό.

Tales Of Berseria (2)

Μαθαίνουμε επίσης περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ιστορία. Η Velvet συναντά τον Dyle, μια σαύρα δαίμονα, ο οποίος ήταν μέλος της αποστολής του τάγματος αλλά τώρα το τάγμα τον κυνηγά.

Μια νέα κίνηση επίθεσης εμφανίζεται στο Liberation-LMBS (Linear Motion Battle System). Πρόκειται για την ‘Mystic Artes’, η οποία είναι μια δυνατή επίθεση που προκαλεί μεγάλες ζημιές στους εχθρούς με θεαματικό cut-in animation!

Tales Of Berseria

Οι χαρακτήρες μπορούν επίσης να δυναμώσουν τις ικανότητές τους χάρη στο character’s growth system. Τρία είδη δεξιοτήτων εξοπλισμού μπορούν να ενεργοποιηθούν, το ‘Master Skill’, το ‘Enhancing Bonus’ και το ‘Random Skill’.

Το Tales Of Berseria θα είναι διαθέσιμο αρχές 2017 για το PlayStation 4 και PC μέσω Steam.