Το “παρών” δίνει η Visa στο Athens Release Festival 2016 και το Fix Factory of Sound.

H Visa βρίσκεται πάντα στην καρδιά των γεγονότων και φέτος συνεργάζεται με το Athens Release Festival 2016 & το Fix Factory of Sound στη Θεσσαλονίκη για να προσφέρει ακόμα μία ξεχωριστή εμπειρία στους κατόχους της.

Όλοι όσοι αγοράσουν τα εισιτήρια τους για το Release Athens festival 2016 &  για το Fix Factory of sound στη Θεσσαλονίκη, χρησιμοποιώντας την κάρτα τους Visa, μπαίνουν στην κλήρωση για να κερδίσουν προπληρωμένες κάρτες Visa αξίας 10€ σε μορφή wearable.

Η ενέργεια ισχύει την περίοδο από 28/04/2016 έως και 28/05/2016.

PAYBAND

Το line-up του Athens Release Festival 2016 περιλαμβάνει μερικά από τα σπουδαιότερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Νερού. Μαζί τους, ορισμένα από τα καλύτερα σχήματα και καλλιτέχνες της εγχώριας σκηνής.

Μερικά από τα ονόματα που θα απαρτίζουν το φετινό line-up είναι: PJ Harvey, Sigur Ros, Beirut, Parov Stelar, The Brian Jonestown Massacre, The Black Angels, Slowdive, Daughter, Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox, Chinese Man, DIIV, Cass McCombs και Irene Skylakaki, RSN, Closer, Theodore, Moa Bones, GAD., The Noise Figures, Afformance.

Όπως δήλωσε η Ελεάννα Κοσκινά, Marketing Communications Manager Visa Europe, Ελλάδα και Κύπρο: “Προσπαθούμε να παρέχουμε στους κατόχους Visa διαφορετικές εμπειρίες και να εστιάζουμε σε καινοτόμες λύσεις. Η συνεργασία μας αυτή, μας φέρνει πιο κοντά σ’ ένα κοινό που αναζητά την καινοτομία και την πρωτοπορία με τις απεριόριστες δυνατότητες που μπορεί να του προσφέρει η Visa”.