Μπείτε στο ρόλο του επαγγελματία κυνηγού τεράτων, Geralt of Rivia και εξερευνήστε το Toussaint.

Το Blood and Wine είναι το τελικό πακέτο επέκτασης για το The Witcher 3: Wild Hunt – το βραβευμένο role playing παιχνίδι που διαδραματίζεται σε ένα τεράστιο open world φαντασίας.

Γίνετε ο επαγγελματίας δολοφόνος Geralt του Rivia και να εξερευνήσετε το Toussaint, ένα απομακρυσμένο μέρος ανέγγιχτο από τον πόλεμο, όπου θα ξετυλίξεις το τρομακτικό μυστικό πίσω από ένα θηρίο που τρομοκρατεί το βασίλειο. Με όλα τα στοιχεία να καταλήγουν σε αδιέξοδο, μόνο ένας witcher μπορεί να λύσει το μυστήριο και να επιβιώσει από το κακό που παραμονεύει μέσα στην νύκτα. Παρουσιάζοντας ένα εντελώς νέο βασίλειο για να ταξιδέψετε, νέους χαρακτήρες και τέρατα, το Blood and Wine είναι περιπέτεια, μεγαλύτερη από 20 ώρες, γεμάτη από σκοτεινές πράξεις, ανεπάντεχές εξελίξεις, ρομαντισμό και απάτη.

Εξερευνήστε ένα εντελώς νέο μέρος του τεράστιου ανοιχτού κόσμου του Witcher, το Toussaint, τη γη του κρασιού.

  • Ξεκινήστε για πάνω από 20 ώρες σε νέες περιπέτειες και ανακαλύψτε μια χώρα σε αντίθεση με οτιδήποτε έχετε δει στο Wild Hunt ή στο Hearts of Stone.
  • Επισκεφθείτε νέα σημεία ενδιαφέροντος και ξεκινήστε νέες αποστολές σε ένα βασίλειο που συναγωνίζεται το Land No Man ή το Novigrad σε μέγεθος.
  • Καθήστε με φίλους και να χαλαρώσετε στο δικό σας αμπελώνα, ένα πραγματικό σπίτι μακριά από το σπίτι.

The_Witcher_3

Κυνήγησε ένα απατηλό θηρίο τρομοκρατεί το βασίλειο

  • Ξετυλίξτε το μυστήριο που κρύβεται πίσω από τις παράξενες δολοφονίες. Διερεύνησε μια σειρά από βίαιες δολοφονίες και αποκρυπτογράφησε το μοτίβο για να προβλέψεις ποιος θα είναι ο επόμενος που θα πεθάνει.
  • Ανακαλύψτε τα βρώμικα μυστικά του κεφαλαίου Toussaint, το Beauclair – να εξερευνήσετε την πόλη με τη μέρα, τη νύχτα να κάνουν ερωτήσεις.
  • Χρησιμοποιήστε νέα εργαλεία, αντικείμενα και συνδυάστε τα με τις ικανότητές σας για να σκοτώσετε τέρατα δεν έχετε δει ποτέ πριν στη σειρά.

Ξεκινήστε την τελική αναζήτησή σας σε έναν κόσμο ακόμα γεμάτο με πράγματα που πρέπει να κάνετε

  • Επισκεφθείτε έναν κόσμο των παραμυθιών όπου τα πράγματα έχουν πάει στραβά και πολεμήστε σουρεαλιστικά πλάσματα που γνωρίζετε από παραμύθια και παιδικά βιβλία.
  • Αποκτήστε πανοπλίες σε διάφορα χρώματα χάρη σε ένα νέα χαρακτηριστικό του παιχνιδιού
  • Πάρτε σε μια μεγάλη ιππότες στο τουρνουά για να δείξει τις πραγματικές μαχητικές ικανότητες σας, αυτός έχει ως στόχο να ανακαλύψουν το μυστήριο πίσω από ένα φρικιαστικό πλάσμα γνωστό ως Wight κουτάλι συλλογής.
  • Συμμαχήστε με ισχυρούς συμμάχους για να σκοτώσετε το θηρίο που τρομοκρατεί το βασίλειο, ή κάντε τα στραβά μάτια για το τι συμβαίνει και παίξτε Gwent με ένα νέο Skellige deck.

the-witcher-3

Το The Witcher 3: Wild Hunt διαθέσιμο στις κονσόλες Xbox One, PC, PlayStation 4

Aπολαύστε το παρακάτω teaser trailer: