To ΕSET Email Security για IBM Domino είναι πλέον διαθέσιμο με νέα εργαλεία προστασίας.

Η ESET ανακοίνωσε ότι είναι πλέον διαθέσιμη σε παγκόσμιο επίπεδο η λύση ESET Mail Security για IBM Domino με νέο περιβάλλον εργασίας και ακόμη περισσότερα επίπεδα προστασίας.

Η λύση ESET Mail Security για IBM Domino διαθέτει ενσωματωμένες ισχυρές δυνατότητες ανίχνευσης antivirus και antispam, εξασφαλίζοντας την προστασία της καθημερινής παραγωγικότητας από τις ανεπιθύμητες επιπτώσεις των αυτόκλητων μηνυμάτων, και προστατεύοντας αυτόν τον εύκολο στόχο από επιθέσεις μέσω της εισερχόμενης αλληλογραφίας εκτός της εταιρίας.

«Το ESET Security Mail για IBM Domino φιλτράρει όλο το επιβλαβές περιεχόμενο των email σε επίπεδο διακομιστή. Χάρη στην αποδεδειγμένα αποτελεσματική ενσωματωμένη τεχνολογία Exploit Blocker, η λύση προστατεύει ακόμα και από 0-day επιθέσεις» σημειώνει ο Jan Baláž, Product Manager στην ESET.

mail-security

Η λύση ESET Mail Security για IBM Domino περιλαμβάνει και άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά όπως:

Database On-Demand Scan – παρέχει τη δυνατότητα σάρωσης μόνο επιλεγμένων βάσεων δεδομένων, μειώνοντας την κατανάλωση πόρων του διακομιστή στην εκάστοτε ενέργεια.
Host-Based Intrusion Prevention System (HIPS) – επιτρέπει τον ορισμό κανόνων για τις διαδικασίες του μητρώου του συστήματος, τις εφαρμογές και τα αρχεία. Επίσης, προσφέρει προστασία από παραβίαση και ανιχνεύει απειλές με βάση τη συμπεριφορά του συστήματος.
ESET LiveGrid – μειώνει τους χρόνους αντίδρασης σε κύματα εξάπλωσης μόλυνσης έως και σε μερικά λεπτά, ακόμα και χωρίς τακτικές ενημερώσεις virus signature
Process exclusion – επιτρέπει τον ορισμό ασφαλών διαδικασιών που αγνοούνται από τη μονάδα προστασίας σε πραγματικό χρόνο – ιδιαίτερα χρήσιμο για backup ή live virtual machine migration.

Το ESET Mail Security για IBM Domino είναι πλήρως διαχειρίσιμο μέσω της νέας web κονσόλας ESET Remote Administrator.