Η LG προσκαλεί το κοινό στην 3D avant premiere της χρονιάς από την 20th Century Fox, το «XMEN: ΑΠΟΚΑΛΙΨ».

Η LG Electronics, πιστή στο ραντεβού με της με τις πιο συναρπαστικές 3D παραγωγές στον κινηματογράφο και σε συνεργασία με το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, διοργανώνει την avant premiere της νέας συναρπαστικής 3D περιπέτειας από την 20th Century Fox, «XMEN: Απόκαλιψ», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Μαΐου και ώρα 20.00, στο Village Cinemas@The Mall.

Οι φίλοι των τρισδιάστατων ταινιών που εμπνέονται από τα δημοφιλή κόμικ της Marvel, μπορούν να διεκδικήσουν τα 30 διπλά εισιτήρια για την πρεμιέρα της ταινίας και να απολαύσουν σε πρώτη προβολή την 3D περιπέτεια της μεγαλύτερης παρέας μεταλλαγμένων στην ιστορία του κινηματογράφου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν, είναι να επισκεφθούν τη Facebook fan page της LG Electronics Ελλάς στο συγκεκριμένο link μέχρι τις 17 Μαΐου και ώρα 11:00 π.μ., και να αφήσουν σχόλιο στο σχετικό post απαντώντας στο ερώτημα «Ποιος είναι ο αγαπημένος σου χαρακτήρας από τους Χ-Μen;». Οι 30 τυχεροί που θα κερδίσουν από 1 διπλή πρόσκληση θα αναδειχθούν μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης.

Στην πολυαναμενόμενη περιπέτεια της 20th Century Fox, ο Απόκαλιψ, ο πρώτος και ισχυρότερος μεταλλαγμένος από το σύμπαν των X-Men, έχει συγκεντρώσει τις δυνάμεις πολλών άλλων μεταλλαγμένων, καταλήγοντας αθάνατος και ανίκητος. Ξυπνώντας μετά από χιλιάδες χρόνια, απογοητεύεται από τον κόσμο που βρίσκει και σχηματίζει μια ομάδα παντοδύναμων μεταλλαγμένων, συμπεριλαμβανομένου και του αποκαρδιωμένου Μαγκνέτο (Μάικλ Φασμπέντερ), για να εξαγνίσει την ανθρωπότητα και να δημιουργήσει έναν νέο κόσμο, στον οποίο θα κυριαρχεί. Καθώς η μοίρα της Γης κρέμεται από μια κλωστή, η Ρέιβεν (Τζένιφερ Λόρενς), μαζί με την βοήθεια του Καθηγητή Χ (Τζέιμς ΜακΑβόι), πρέπει να ηγηθεί μιας ομάδας νέων X-Men για να σταματήσουν τον μεγαλύτερο εχθρό τους και να σώσουν την ανθρωπότητα από την απόλυτη καταστροφή…

LG-X-Screen

Όπως κάθε μεταλλαγμένος έχει μια ικανότητα, έτσι και το X screen της LG είναι εξοπλισμένο με τη μυστική δύναμη μίας δευτερεύουσας οθόνης, δίνοντας την ευκαιρία στους κατόχους του να ζήσουν την εμπειρία.