Πανηγυρικός ο 1oς ημιτελικός UEFA Champions League στο “H Club” παρέα με το PlayStation και τη Heineken.

Οι 25 τυχεροί, πιστοί φίλοι του ποδοσφαίρου, αλλά και λάτρεις του gaming είχαν τη δυνατότητα μέσω του διαγωνισμού του PlayStation στο Facebook να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία θέασης του 1ου ημιτελικού UEFA Champions League στο “H Club” της Heineken.

unspecified

Την Μεγάλη Τρίτη 26 Απριλίου, το PlayStation έδωσε τη δυνατότητα στους φίλους του ποδοσφαίρου να απολαύσουν έναν από τους μεγαλύτερους αγώνες της χρονιάς σε μια εκρηκτική βραδιά με πολύ παιχνίδι, δράση και μουσική. Παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό που διεξήγαγε το PlayStation στη σελίδα του στο Facebook, 25 τυχεροί λάτρεις του gaming και της δράσης απόλαυσαν τον ημιτελικό του UEFA Champions League στο πρώτο pop up club στην Ελλάδα αφιερωμένο στο UEFA Champion’s League που δημιούργησε η Heineken.

unspecified1

Tο «παρών» έδωσαν και ποδοσφαιριστές, βετεράνοι, όπως οι κύριοι Δομάζος, Αντωνιάδης και Ζήκος, αλλά και αθλητικοί δημοσιογράφοι, σχολιαστές και διάσημοι φίλοι του UEFA Champions League (Γιώργος Λιάγκας, Πέτρος Πολυχρονίδης, Λάμπρος Φισφής, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Τζένη Μελιτά, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Μαντώ Γαστεράτου), οι οποίοι παρακολούθησαν και σχολίασαν τον αγώνα παρέα με τους τυχερούς νικητές.

Το “H Club” της Heineken άνοιξε τις πόρτες του για μία μοναδική εμπειρία θέασης του αγώνα σε LED γιγαντοοθόνη 50 τετραγωνικών με συναυλιακό ήχο. Οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εδώ, όμως καθώς οι παρευρισκόμενοι, δεν παρακολούθησαν μόνο τον αγώνα, αλλά είχαν τη δυνατότητα να συναγωνιστούν μεταξύ τους και να ανεβάσουν ακόμα πιο ψηλά την αδρεναλίνη τους, παίζοντας PlayStation 4.

unspecified3Επιπλέον, οι θεατές του αγώνα είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια συλλεκτική κονσόλα Playstation 4 – 20th Αnniversary Edition, αλλά και ένα ταξίδι στην Ibiza για να παρακολουθήσουν τον τελικό και να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες στο ‘Heineken Ibiza Final’!

Η βραδιά αυτή ήταν «μεγάλη» καθώς οι πανηγυρισμοί συνεχίστηκαν και μετά τη λήξη του αγώνα, με τους Laternative να ξεσηκώνουν με τις μοναδικές μουσικές επιλογές τους όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου!

Το PlayStation, παρέα με τη Heineken απογείωσαν με το δικό τους μοναδικό τρόπο μια ήδη εκρηκτική βραδιά για όλους τους λάτρεις της «στρογγυλής θεάς»!