Οι ελληνικοί οργανισμοί προετοιμάζονται για τις προκλήσεις της ΙΤ ασφάλειας – Γίνε ένας από αυτούς!

Η προστασία των εταιρικών συστημάτων, δικτυών και δεδομένων είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι CIOs σήμερα. Όχι μόνο έχουν να αντιμετωπίσουν την παρούσα και αυξανόμενη απειλή από χάκερς και κακόβουλα λογισμικά, αλλά οι επιχειρήσεις θα πρέπει επίσης να βεβαιώσουν ότι είναι ασφαλείς σε εσωτερικές διαρροές και συμβατές με τους τοπικούς και διεθνείς κανονισμούς, ενώ εξελίσσουν την ΙΤ αρχιτεκτονική τους για να εξασφαλίσουν την λειτουργικότητα, ευελιξία, καινοτομία και ανταγωνιστικότητα τους.

Το IT Security Roadshow της IDC, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την 24η Μαΐου, συγκεντρώνει μια σειρά από έμπειρους στον χώρο ομιλητές από ανεξάρτητους ειδικούς ασφαλείας μέχρι παρόχους πρωτοποριακών λύσεων ώστε να μοιραστεί ιδέες και στρατηγικές για μια ομαλή πορεία στον χώρο της κυβερνοασφάλειας στην εποχή της 3ης πλατφόρμας. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να μιλήσετε μαζί τους άμεσα, και, φυσικά, να μοιραστείτε τις εμπειρίες και τις βέλτιστες πρακτικές με τους συναδέλφους από τον δικό σας και άλλους κλάδους.

idc-channel

“Οι ελληνικοί οργανισμοί αντιμετωπίζουν τις ίδιες προκλήσεις με τους Ευρωπαίους ομολόγους τους», λέει ο αναλυτής της IDC Σπύρος Σκιαδόπουλος. “Ποιες είναι οι υποχρεώσεις τους σε σχέση με τη νομοθεσία, όπως η EU GDPR; Ποιες είναι οι αρνητικές επιπτώσεις της παραβίασης δεδομένων και πώς μπορούν να μειώσουν την έκθεσή τους σε αυτές και να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τους πελάτες τους; Ποιες τελευταίες τεχνολογίες είναι διαθέσιμες για τη βελτίωση των πρακτικών σε θέματα ασφάλειας; Το IDC Security Roadshow θα επιδιώξει να παρέχει καθοδήγηση σχετικά με πολλά από αυτά τα θέματα.”

Το IDC IT Security Roadshow 2016 έχει την υποστήριξη, για μια ακόμη χρονιά, των μεγαλύτερων εταιρειών και ειδικών στον κλάδο της πληροφορικής: Check Point, Odyssey Consultants, Cyberark, Fortinet, IBM, ISACA Athens Chapter, ΣΕΠΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους τους τελικούς χρήστες. Για τις εταιρείες πληροφορικής το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 200 ευρώ.