Προσιτή προστασία δεδομένων για καταναλωτές και μικρές επιχειρήσεις από το νέο flash drive με δυνατότητα κρυπτογράφησης της Kingston Technology.

Kingston DataTraveler Locker USB

Kingston DataTraveler Locker USB

Η Kingston Technology Europe Ltd., μέλος της Kingston Technology Europe Ltd., ανακοίνωσε πρόσφατα ότι διαθέτει στην αγορά το DataTraveler Locker USB flash drive, με λογισμικό κρυπτογράφησης (hardware encryption) για υψηλού επιπέδου προστασία δεδομένων. Το νέο DataTraveler Locker USB flash drive διατίθεται σε προσιτή τιμή και είναι ιδανικό για καταναλωτές και μικρές επιχειρήσεις.


Ο αυξανόμενος αριθμός αναφορών για απώλεια δεδομένων σε παγκόσμιο επίπεδο, τονίζει την ανάγκη χρήσης μεθόδων πρόληψης και προστασίας. «Σχεδόν κάθε ένας από εμάς που χρησιμοποιεί USB keys, έχει χάσει τουλάχιστον ένα στο παρελθόν. Παρόλα αυτά, οι έρευνες δείχνουν ότι πολλοί λίγοι έχουν USB keys με κρυπτογράφηση με αποτέλεσμα να εκθέτουν τις πληροφορίες και τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στο ρίσκο ανάγνωσής τους από τρίτους. Οι χρήστες ιδιώτες ή σε επιχειρήσεις, πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη που τους αναλογεί όσον αφορά στην προστασία σημαντικών δεδομένων. Η χρήση USB με κρυπτογράφηση είναι το μέσο για να διατηρήσουν τα δεδομένα αυτά ασφαλή» δήλωσε ο Οδυσσέας Σκαρπίδης, business development manager της Kingston Digital για την Ελλάδα.


Το DataTraveler Locker διαθέτει κρυπτογράφηση hardware 256bit AES με κοινόχρηστη και κρυπτογραφημένη ζώνη για την ασφάλεια ακόμα και των πλέον ευαίσθητων δεδομένων σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας του USB. Χωρίς να είναι αναγκαία η εγκατάσταση οποιασδήποτε εφαρμογής και χωρίς δικαιώματα χρήσης, το DataTraveler Locker μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί οπουδήποτε και να χρησιμοποιηθεί αμέσως.


«Στις μέρες μας η ασφάλεια δεδομένων είναι εξαιρετικά σημαντική, όχι μόνο για τις μεγάλες επιχειρήσεις αλλά και για τους καταναλωτές και τις μικρές επιχειρήσεις. Το DataTraveler Locker της Kingston, είναι οικονομικά προσιτό και εύχρηστο και ταυτόχρονα εξασφαλίζει και απόλυτη ασφάλεια για οποιοδήποτε προσωπικό δεδομένο», δήλωσε, ο Οδυσσέας Σκαρπίδης, business development manager της Kingston Digital για την Ελλάδα. «Με την προηγμένη κρυπτογράφηση 256bit AES, ένας χάκερ θα χρειαστεί περισσότερα από εκατό τρισεκατομμύρια χρόνια για να σπάσει τον κώδικα, ενώ το USB θα σβήσει εντελώς τα αποθηκευμένα στοιχεία μετά από δέκα αποτυχημένες προσπάθειες, γεγονός που σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να πέσει σε λάθος χέρια».


Το νέο DataTraveler Locker USB της Kingston διατίθεται με χωρητικότητα 4GB και 8GB και συνοδεύεται από εγγύηση 5 ετών και τη γνωστή πλήρη τεχνική υποστήριξη της εταιρείας Kingston.


Χωρητικότητες DataTraveler Locker Drive

Κωδικός προϊόντος Χωρητικότητα και Χαρακτηριστικά
DataTraveler Locker  Locker στα 4GB, μαύρο
DataTraveler Locker  Locker στα 8GB, μαύρο
DataTraveler Locker  Locker στα 16GB







Χαρακτηριστικά και Προδιαγραφές προϊόντος:

  • Χωρητικότητες*: 4GB/8GB /16GB
  • Διαστάσεις: 2.57 ″ Χ 0.71 ″ Χ 0.41 ″ (65.4mm X 18.0mm X 10.04mm)
  • Θερμοκρασία λειτουργίας: 32º F σε 140º F (0º C 60º σε C)
  • Θερμοκρασία αποθήκευσης: -4º F σε 185º F (- 20º C 85º σε C)
  • Εγγύηση: 5 ετής εγγύηση
  • Συμβατά λειτουργικά συστήματα: Windows Vista® (Windows ReadyBoostTM δεν υποστηρίζεται), Windows XP (SP1, SP2), Windows 2000 (SP4), MAC OS Χ v.10.3.x+, Linux v.2.6.x+


*Προσοχή: Μέρος της χωρητικότητας που σημειώνεται χρησιμοποιείται για το formatting και άλλες λειτουργίες

και έτσι δε διατίθεται για αποθήκευση δεδομένων. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ συμβουλευθείτε τον

Οδηγό για προϊόντα μνήμης της Kingston στο kingston.com/Flash_Memory_Guide.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Kingston ή τα προϊόντα της επισκεφθείτε την ιστοσελίδα στο www.kingston.com/europe.