Η MMD προτείνει τρεις οθόνες για μια αξέχαστη εμπειρία θέασης του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Μόλις ένα μήνα πριν την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου που θα πραγματοποιηθεί στο Stade de France στο Παρίσι, ποδοσφαιρόφιλοι από όλη την Ευρώπη ετοιμάζονται πυρετωδώς για ένα μήνα γεμάτο αγώνες. Εκτός από κάποιους λίγους τυχερούς που θα βρεθούν στο γήπεδο, η πλειοψηφία των θεατών θα τους παρακολουθήσει από το σπίτι, με οικογένεια ή με φίλους. Με αφορμή το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και για τη διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας θέασης, αξίζει να μπει στο παιχνίδι η αναβάθμιση της οθόνης.

Η MMD, κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και brand license partner των Οθονών Philips, προτείνει τις ιδανικές οθόνες για να ζήσετε μια ακόμα πιο εντυπωσιακή εμπειρία θέασης πολύωρων ποδοσφαιρικών αγώνων, που αναμένονται στις επόμενες εβδομάδες.

276E7QDSW

276E7QDSW

Για ποδοσφαιρόφιλους με περιορισμένο budget

Η αγορά μιας νέας οθόνης δε χρειάζεται να είναι και δαπανηρή. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου που διαθέτουν περιορισμένο budget ή περιορισμένο χώρο, μπορούν να απολαύσουν τους αγώνες στην οθόνη 276E7QDSW 27 ιντσών της MMD. Οι αναλογίες 16:9 και η ενισχυμένη ανάλυση Full HD 1920 x 1080, εξασφαλίζουν ευρεία προβολή υψηλής ανάλυσης που ταιριάζει σε αγώνες με γρήγορη κίνηση. Παρά το μικρό μέγεθος, η οθόνη είναι καθαρή και φωτεινή χάρη στην τεχνολογία panel ευρείας γωνίας θέασης (PLS)). Έτσι, ακόμη και εάν συγκεντρωθούν πολλά άτομα γύρω από την οθόνη, θα μπορούν να βλέπουν άνετα σχεδόν από όλες τις πλευρές. Η τεχνολογία Flicker-Free αποτρέπει το τρεμόπαιγμα της οθόνης, προστατεύοντας τα μάτια για αμέτρητες ώρες ποδοσφαίρου. Οι θεατές θα απολαύσουν την ευκρίνεια, την λεπτομέρεια σε συνδυασμό με την φωτεινότητα, την μοναδική αντίθεση και ζωντάνια χρωμάτων για μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία πρωταθλήματος.

BDM3490UC

BDM3490UC

Για οπαδούς της τεχνολογίας με περισσότερο budget

Για όσους δε θα βρίσκονται μέσα στο γήπεδο, μπορούν να νιώσουν πιο κοντά την πραγματική δράση των αγώνων με μια εξαιρετικά ευρεία οθόνη (UltraWide), με ανάλυση Quad HD και υποστήριξη 1 δισ. χρωμάτων. Η καμπυλότητα της οθόνης BDM3490UC την καθιστά ιδιαίτερη καθώς αγκαλιάζει την γραμμή όρασης των θεατών δημιουργώντας με αυτό το τρόπο μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία. Η τεχνολογία flicker-free, η εικόνα υψηλής ανάλυσης (3440 x 1440 pixels) και οι ομαλές διαβαθμίσεις χρωμάτων συμπληρώνουν την ενσωματωμένη τεχνολογία audio της οθόνης 34 ιντσών, το ενισχυμένο ηχοσύστημα DTS που ζωντανεύει τους μοναδικούς ήχους του σταδίου μέσω των ενσωματωμένων ηχείων. Όλα αυτά κάνουν ακόμα πιο ζωντανή την εμπειρία του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου!

275C5QHGSW

275C5QHGSW

Και για όσους δεν αγαπούν το ποδόσφαιρο (αν υπάρχουν κάποιοι)

Όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν προσμένουν όλοι με την ίδια αγωνία την έναρξη ενός μήνα γεμάτο ποδοσφαιρικούς αγώνες πρωταθλήματος. Όσοι δεν είναι οι ίδιοι οπαδοί του ποδοσφαίρου, αλλά έχουν τουλάχιστον έναν στην οικογένεια, θα πρέπει να ρίξουν μια ματιά στην οθόνη 275C5QHGSW 27 ιντσών με την βάση Ambiglow Plus. Τα ειδικά εφέ φωτισμού είναι βέβαιο ότι θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Ακόμα και σβησμένη, η τεχνολογία Ambiglow Plus της οθόνης δημιουργεί ένα ρυθμιζόμενο εφέ φωτισμού πάνω και γύρω από την βάση, που δημιουργεί μοναδική ατμόσφαιρα σε κάθε χώρο. Η οθόνη, όντας ανοιχτή, μπορεί να προγραμματιστεί ώστε το χρώμα και η φωτεινότητα να συγχρονίζεται με την απεικόνιση -αναπόφευκτα του ποδοσφαίρου- με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια ακόμα πιο έντονη εμπειρία θέασης, που δίνει την αίσθηση ότι τα χρώματα βγαίνουν και εκτός οθόνης. Επίσης εκπληκτική είναι εικόνα: AH-IPS ευρείας οθόνης εικόνες, έντονα χρώματα και αντιθέσεις θα ικανοποιήσουν κάθε ποδοσφαιρόφιλο.

Το νέο εκτεταμένο πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου αποτελείται πλέον από 51 αγώνες- περισσότερους αγώνες από ποτέ. Έτσι έχετε ακόμη παραπάνω λόγους για να αποκτήσετε την πιο κατάλληλη οθόνη μέχρι τον πρώτο αγώνα στις 10 Ιουνίου. Και να απολαύσετε βεβαίως ακόμα πιο ζωντανή δράση με τις επιπλέον ώρες ποδοσφαιρικών αγώνων.