H LG στηρίζει το κορυφαίο gaming event της χρονιάς, το οποίο διοργανώνεται από την Microsoft Ελλάς στις 19 Μαΐου 2016.

Η LG Electronics (LG) θα είναι χρυσός χορηγός στο Xbox Arena Festival, που διοργανώνει η Microsoft Ελλάς την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εκδήλωση Xbox που έχει γίνει ποτέ στη χώρα μας κατά τη διάρκεια της οποίας οι λάτρεις του gaming, της περιπέτειας και της φαντασίας, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία, μέσα από συναρπαστικούς τίτλους στο Xbox One, να οδηγήσουν τα γρηγορότερα αυτοκίνητα του κόσμου, να αναμετρηθούν με τους μεγαλύτερους αστέρες του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου και να εξοντώσουν μυστήριες δυνάμεις σε μακρινούς γαλαξίες.

Η LG γίνεται μέρος του festival προσφέροντας LG 21:9 UltraWide Full HD IPS LED Monitors 29 ιντσών τα οποία θα απογειώσουν την gaming εμπειρία των επισκεπτών. Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχουν περισσότεροι από 70 σταθμοί Xbox One με LG 21:9 gaming monitors για να αναμετρηθούν οι συμμετέχοντες με αντιπάλους σε συναρπαστικά τουρνουά Xbox One τίτλων, όπως είναι το FIFA 16, NBA 2K16, Halo 5: Guardians και DOOM, διεκδικώντας μοναδικά δώρα.

Τα μοντέλα της σειράς LG 21:9 UltraWide διαθέτουν σχεδιασμό CINEMA Screen, προσφέροντας μια πραγματικά μοναδική εμπειρία θέασης με ανάλυση Quad HD (3440 x 1440), περίπου 2,4 φορές μεγαλύτερη σε σχέση με μια οθόνη Full HD και 1,8 φορές μεγαλύτερη σε σχέση με ένα UltraWide Full HD 21:9 monitor, για υψηλή ευκρίνεια και ζωντάνια στις εικόνες.

LG  UltraWide Monitor_photo 1

Επιπλέον, ανάλογα με το μοντέλο της σειράς LG 21:9 UltraWide διατίθεται πληθώρα προηγμένων λειτουργιών μεταξύ των οποίων πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας, όπως θύρες HDMI, USB 3.0 και display port, ενώ υποστηρίζεται το Thunderbolt 2 προκειμένου ο χρήστης να μεταφέρει δεδομένα σε συμβατές συσκευές με απίστευτες ταχύτητες που αγγίζουν τα 20 gigabits ανά δευτερόλεπτο. Η θύρα USB 3.0 Quick Charge επιτρέπει στις συμβατές συσκευές να φορτίζουν γρηγορότερα εξοικονομώντας στον χρήστη άπλετο χρόνο, ενώ λειτουργίες όπως οι ‘Reader Mode’ για προστασία των ματιών κατά την ανάγνωση και ‘Flicker Safe’ για ελαχιστοποίηση του τρεμοπαίγματος της οθόνης, κάνουν την εργασία και την ψυχαγωγία ακόμα πιο ευχάριστη και απολαυστική.

Επίσης, με τη λειτουργία Split Screen, η οθόνη χωρίζεται σε πολλαπλά τμήματα επιτρέποντας στους πολυάσχολους χρήστες να είναι περισσότερο παραγωγικοί και να υλοποιούν συγχρόνως πολλές εργασίες. Ο σταθεροποιητής μαύρου χρώματος (Black Stabilizer) από την άλλη πλευρά επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν περιεχόμενο υψηλής ποιότητας και να έχουν ορατότητα ακόμα και όταν οι σκηνές είναι πραγματικά σκοτεινές, μέσω της χρήσης αλγορίθμων χρωματικής αναθεώρησης.

LG  UltraWide Monitor_photo 2

Τέλος, χάρη στην τεχνολογία FreeSync, εξασφαλίζεται η ομαλή αναπαραγωγή ενός video game, ενώ με την επιλογή Game Mode, ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει την ποιότητα της εικόνας ανάλογα με το είδος (genre) του παιχνιδιού που παίζει όπως FPS, RTS και Custom Game. Το χαρακτηριστικό Dynamic Action Sync επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πιο γρήγορες αντιδράσεις ενώ το ύψος και η κλίση της οθόνης είναι ρυθμιζόμενα για να προσαρμόζονται στις ανάγκες τους. Αυτό καθίσταται εφικτό λόγω της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας ‘ArcLine Stand’ η οποία συνδυάζει την κορυφαία τεχνολογία της οθόνης με τον κυρτό εργονομικό σχεδιασμό για μεγαλύτερη σταθερότητα αλλά και εκλεπτυσμένη αισθητική.

Η Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager της LG δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία μας με την Microsoft Hellas στο Xbox Arena Festival. Αυτό το festival αποτελεί για εμάς μία μοναδική ευκαιρία για να προσφέρουμε στους επισκέπτες την απόλυτη Ultrawide gaming εμπειρία μέσω των προϊόντων μας επιβεβαιώνοντας στην πράξη τα ασυναγώνιστα χαρακτηριστικά των LG Monitors».