To workshop της Cloudbiz για βέλτιστες πρακτικές στα προγράμματα CRM και επιβράβευσης πελατών.

H Cloudbiz, marketing technology agency που παρέχει καινοτόμες και αποτελεσματικές υπηρεσίες loyalty management, υλοποίησε για τέταρτη συνεχή χρονιά, το ετήσιο workshop της με θέμα «Customer experience meets loyalty strategy», στο ξενοδοχείο SEMIRAMIS στην Κηφισιά.

Με στόχο την διαδραστική παρουσίαση βέλτιστων CRM και loyalty πρακτικών που απαντούν πλήρως στην ανάγκη των επιχειρήσεων, για παροχή σύγχρονων και απόλυτα προσαρμοσμένων προγραμμάτων επιβράβευσης στους πελάτες τους, στο φετινό workshop συμμετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη από μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, όπως ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, H&M, SEPHORA MAΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, MIGATO, ΤΙΤΑΝ, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, GOODYS EVEREST GROUP κ.ά.

Προάγοντας τη διάδραση και την εποικοδομητική συζήτηση, το workshop αποτελούνταν από τρεις ενότητες με εισηγητή τον κ. Ευάγγελο Καραλή, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Cloudbiz.

Στο πρώτο μέρος παρουσιάστηκαν οι λόγοι που καθιστούν ένα πρόγραμμα επιβράβευσης απαραίτητο σε κάθε επιχείρηση, ενώ μελετήθηκαν ελληνικά και διεθνή case studies. Κατόπιν, οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε ομάδες και κλήθηκαν να δημιουργήσουν το δικό τους πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών. Στο δεύτερο μέρος, οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για την υπηρεσία customer insights της Cloudbiz και τη σημασία που έχει η ουσιαστική αξιοποίηση των αγοραστικών συνηθειών στη δημιουργία ομαδοποιημένων προφίλ πελατών μέσω σύγχρονων αναλύσεων.

marketing-strategyΣτην τελευταία ενότητα, οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν με βάση πρόσφατη μελέτη για το πως οι στοχευμένες ενέργειες marketing βοηθούν στη μεγαλύτερη δυνατή απόδοση (ROI) των προγραμμάτων πιστότητας, ενώ είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν τις ενέργειες που θα έπρατταν για συγκεκριμένα προφίλ καταναλωτών και να δουν ρεαλιστικά παραδείγματα βασισμένα στην εμπειρία των στελεχών της Cloudbiz.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ακολούθησε γεύμα με τους προσκεκλημένους να ανταλλάζουν απόψεις για όσα συζητήθηκαν και να ανανεώνουν το ραντεβού τους για ένα από τα επόμενα workshop της Cloudbiz.