Οι λύσεις ασφάλειας της ESET πέτυχαν τις πιο υψηλές επιδόσεις σε σημαντικές δοκιμές spam-filtering.

Δύο κορυφαίοι ανεξάρτητοι οργανισμοί δοκιμών, οι Virus Bulletin και AV-Comparatives, δημοσίευσαν πρόσφατα τα αποτελέσματα των δοκιμών τους για προστασία anti-spam. Και στις δύο δοκιμές, την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ των λύσεων ασφάλειας απέσπασαν τα προϊόντα της ESET. Η λύση ESET Mail Security για Microsoft Exchange Server έλαβε μέρος στο πιο πρόσφατο VBSpam Test, ενώ η λύση ESET Smart Security συμμετείχε στο AV-Comparatives Anti-Spam Test.

“Η προστασία από Spam αποτελεί ένα σημαντικό τμήμα στην πολυεπίπεδη προσέγγιση που εφαρμόζει η ESET στην ασφάλεια της επόμενης γενιάς και επενδύουμε σημαντικά στο να κρατάμε τους πελάτες μας ασφαλείς. Εργαζόμαστε επίσης σκληρά για να κρατάμε τα false positives στο minimum, κάτι που είναι εξαιρετικά απαιτητικό συνδυαστικά με το ισχυρό επίπεδο του spam filtering. Ως εκ τούτου, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που τα αποτελέσματα αυτών των δοκιμών επιβεβαιώνουν ότι πετυχαίνουμε στις προσπάθειές μας”, σχολιάζει ο Palo Luka, Chief Technology Officer στην ESET.

 

ESET-Business-6Ο οργανισμός Virus Bulletin πραγματοποίησε δοκιμές σε 18 πλήρεις λύσεις email security για επιχειρήσεις. Η λύση πέτυχε ποσοστό μπλοκαρίσματος spam 99.999% σε 177 χιλιάδες spam emails, αποσπώντας την τρίτη συνεχόμενη διάκριση VBSpam+ Award για την ESET.

Ο οργανισμός AV-Comparatives έκανε δοκιμές σε 12 κορυφαίες λύσεις ασφάλειας για καταναλωτές, σύμφωνα με προτροπή του γερμανικού περιοδικού πληροφορικής PC Magazin, χρησιμοποιώντας ως σημείο αναφοράς τις ενσωματωμένες δυνατότητες antispam του Microsoft Outlook. Σε ένα σύνολο σχεδόν 130 χιλιάδων spam emails, ενώ η λύση ESET Smart Security σημείωσε το υψηλότερο ποσοστό μπλοκαρίσματος spam 99,96% κερδίζοντας την πρώτη θέση στο Anti-Spam Test. «Ανακαλύψαμε ότι η ενσωμάτωσή του ESET Smart Security στο Outlook αποδείχτηκε πολύ απλή αλλά αποτελεσματική, επιτρέποντας την εύκολη επισήμανση των μηνυμάτων ή τν διευθύνσεων ως spam. Το πρόγραμμα μπλόκαρε το 99,96% των ανεπιθύμητων μηνυμάτων στις δοκιμές spam filtering, καταγράφοντας την υψηλότερη βαθμολογία από όλα τα προϊόντα που ελέγχθηκαν» αναφέρεται στην έκθεση του AV-Comparatives.